KBB 1 beleeft valse start tegen KSV

26 september 2022 20:15

Het eerste competitieduel van ons eerste elftal werd gisterenmiddag op eigen veld afgewerkt tegen KSV uit Vragender.

Voorafgaand heerste er een prima en optimistische stemming op het Sportpark van de Keijenburgse Boys. De wedstrijden in de beker waren allemaal gewonnen en met KSV kwam op papier niet de sterkste ploeg uit 4C op bezoek. Maar men kwam om kwart over vier van een koude kermis thuis.

Tegen een goed georganiseerd KSV was de ploeg van Anthonie Nieuwenhuis niet in staat om tot uitgespeelde kansen te komen. Daarentegen waren de bezoekers op de counter dodelijk effectief en konden de mannen uit Vragender profiteren van eigen fouten aan Keijenborgse zijde.

Voor de rust zette de rappe spits Erwin van de Wolfshaar zijn ploeg op 1-0. Na rust wilde Keijenborg de schade herstellen en dit lukte. Met wat toeval kwam de gelijkmaker op het scorebord doordat KSV-verdediger Leon Lageschaar de bal achter zijn eigen doelman werkte. Maar helaas konden de 'Boys' niet doordrukken en moest het tien minuten voor tijd de 1-2 slikken.

Een valse start dus, maar gelukkig zijn er volgende week weer kansen. Dan trapt men op zondagmiddag om 14.00 af op bezoek bij Ulftse Boys.