KBB 1 verliest oefenpot van Ajax Breedenbroek

18 januari 2023 19:30

Zondag 15 januari speelde KBB 1 de eerste oefenwedstrijd van 2023.

DSC_0030.JPG
Op de vroege zondagmorgen werd er tussen Ajax Breedenbroek en Keijenburgse Boys om 11.00 afgetrapt op het kunstgrasveld van FC Dinxperlo. Voor ons eerste was het de eerste wedstrijd van het nieuwe jaar.

In de eerste helft was te concluderen dat Keijenborg voetballend wel de betere ploeg was. Echter was het elftal van Anthonie Nieuwenhuis niet in staat om de kansen goed uit te spelen. Aan de andere kant was Ajax Breedenbroek in de omschakeling dreigend, maar gelukkig miste de 'thuisploeg' de kansen op de 1-0.

DSC_0005.JPG

In de tweede helft kon Keijenborg beginnen met goed nieuws, Luuk Menting maakte na lang blessureleed zijn rentree bij het eerste. Als rechteraanvaller liet hij zich direct gelden en wist in zijn eerste minuten van dit seizoen de 1-0 te scoren. Na deze goal leek Keijenborger door te kunnen drukken, maar Ajax Breedenbroek rechtte de rug en keerde terug in de wedstrijd. Na de gelijkmaker denderde de ploeg uit de vijfde klasse door en wist de ploeg uiteindelijk nog twee keer te scoren.

DSC_0151.JPG

Helaas ging de eerste wedstrijd van het jaar dus met 3-1 verloren. In de verdere voorbereiding gooit het weer momenteel roet in het eten, want zowel het duel tegen Kilder als het duel tegen het tweede werd afgelast. Daarom kan de blik alvast volledig op zondag 29 januari. Dan hervat KBB 1 de competitie met het langverwachte inhaalduel tegen AD'69.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!