KBB 1 verliest op bezoek bij vv Reünie

7 maart 2023 10:00

Afgelopen zondag speelde KBB 1 op bezoek bij vv Reünie in Borculo.

DSC_0121.JPG

Van te voren was het duidelijk voor Keijenburgse Boys dat het weleens een lastige middag kon gaan worden in Borculo. In de vorm van vv Reünie stond een duel met de koploper te wachten. Aan het begin van de competitie waren de roodhemden al te gast in Keijenborg en de wedstrijd werd overtuigend door de gasten gewonnen. Maar van echt eerherstel was er ook deze keer geen sprake.

In het eerste kwartier werden onze jongens met enige regelmaat verschalkt door de snelheid van de Borculose aanvallers. Het scheelde dat doelman Björn Grotenhuys scherp was en daardoor een snelle achterstand kon voorkomen.

Langzaamaan kwam Keijenborg steeds meer aan het voetballen, maar tot echt grote kansen kwam dat niet. De verdediging van Reünie bleek niet echt makkelijk te doorbreken en daarmee werd het duidelijk waarom deze ploeg de koploper is. Vlak voor rust sloeg de thuisploeg alsnog toe, door via een van richting verandert schot de 1-0 te maken.

Na rust liet Reünie het spel maken door Keijenborg. Dit ging met enige regelmaat vrij aardig, maar de bezoekers kwamen niet echt gevaarlijk in de buurt van de zestien. Op het moment dat Keijenborg aanvallend wisselde, om zo nog wat te forceren, kreeg de thuisploeg een terechte penalty toegewezen. Doelman Grotenhuys ging nog naar de goede hoek maar kon de bal niet keren, 2-0.

DSC_0201.JPG

Na deze goal was het verzet van Keijenborg gebroken. Niet veel later kon Reünie ook nog de 3-0 maken en was de wedstrijd beslist. Vlak voor tijd werd het ook nog 4-0 en daar bleef het bij. Door de nederlaag is Keijenborg er niet in geslaagd om in te lopen op de concurrentie. Volgende week zondag spelen onze jongens weer thuis, ditmaal tegen concurrent vv Etten.