... (intikker)
82'

Mannen zondag, 3, 5e klasse 08

12 maart 2017 10:00

Het is weer zo'n zondag dat alles op voorhand niet mee lijkt te zitten. Met slechts 10 spelers van onszelf (waarvan John nog een vraagteken) , geen keeper en geen leiding gaan we naar Terborg. Gelukkig kunnen we wel een beroep doen op Harm, Tim en Niek van de A en wil Timo vandaag graag de sr assisteren. Heren waarvoor onze dank.
De wedstrijd begint van 2 kanten wat aftastend. Terborg mag rustig rond rondspelen op eigen helft... er gebeurt niet veel in het eerste kwartier.
Daarna komen we zomaar achter. De eerste voorzet vanaf links van Terborg wordt bij de 2e paal prachtig ingekopt ..... door Desley. En Roy, onze gelegenheidskeeper, is kansloos. Daarna bijten we iets meer van ons af maar erg overtuigend is het niet. Tot dat Danny doorbreekt alleen op de keeper af gaat en onreglementair  wordt gestopt. Vrije trap en rood... eeehh nee toch geel. Er liep nog iemand naast aldus uitleg van de scheids en de spelers van Terborg ;-( . (nicht zu fassen in geen velden of wegen was er iemand in de buurt) Maar goed de vrije bal die resteerde werd door Barry jammerlijk naast geschoten en de 10 minuten tegen 10 konden we niets forceren. Na rust zou en moest het anders !
En dat gebeurde ook. Terborg ontkwam niet meer aan de druk en dat leverde dan ook verdient de gelijkmaker op. Een vrije trap van Barry op Mark die netjes de bal voor kopt op Niek die binnenknikt 1-1. daarna nemen we gas terug ... waarom ... "Jongens kom op deurgoan" schreeuwt John vanaf de kant (die vandaag overigens foutloos was)
Dan komt de 65e min. Vanaf de rechterflank op eigen helft ziet Barry Mark vrij staan net voor de 16. Een schitterende wreeftrap is het gevolg die door Mark evenzo schitterend op de borst wordt gecontroleerd. De bal stuitert en Mark lobt de bal over de keeper tegen het netje 1-2! Terborg is van slag en kan daarna geen vuist meer maken. Het wordt voetballend niet beter en we rossen alles weg. In de 80e minuut is er de bevrijding als Lex achter een hoge bal van Barry aangaat. De keeper keert, maar als Lex daarna teruglegt op Niek is hij kansloos 1-3 BAM. Binnen .... nee . Uit het niets is het binnen 2 minuten 2-3.
De laatste 7 minuten is het vrouwen en kinderen eerst... maar dat geeft niks want we schrijven er weer 3 bij op ons conto!
Volgende week vrij...dus de ongeslagen reeks blijft ook dan voortduren. Over twee weken uit naar Gendringen...dan zal t lastiger worden.