J. Overbeek

Vandaag mochten we weer een keer voetballen na wederom een vrij weekeinde te hebben gehad.
We moesten om 12.00 uur beginnen thuis niet onze normale tijd maar om de om de dames uit de brand te helpen hebben we ons over het hart gestreken.
We hadden er zelf ook wel baat bij want zo kon sonny ook bij ons keepen daarvoor dank.
Het begin was voor ons het was wachten op de 1-0 maar voordat die viel werden er eerst nog een aantal kansen vakkundig om zeep geholpen
Maar na een mooie aanval wist rob de bal in een leeg doel binnen te tikken en 5 minuten later ook voor de 2-0 te zorgen zo was de wedstrijd eigenlijk voor de rust al beslist de keeper van Brummen wilde er eigenlijk al mee stoppen.
maar ook hij stond na de rust gewoon weer op hok de tweede helft begonnen we een stuk minder dan de eerste dit resulteerde dan ook in de 2-1  omdat wij wederom de kansen niet wisten af te maken.
Het werd weer even spannend  tot de 3-1 viel uit een corner die fraai werd binnen gekopt door Jeroen daarna werden er geen kansen meer gemist Luuk Kelderman gastspeler van het 5e zorgde voor de 4-1 en rob wist de einduitslag naar 5-1 te brengen.
Conclusie weer drie punten voor ons de volgende wedstrijd is over 2 weken tegen onze geliefde buurman en tevens koploper Pax ik hoop dat wij ook deze tegestander ook aan de zegekar kunnen binden                 M.V.G het vierde