Strafschop nekt ons.

SV Basteom 6 (zon)

4 - 2

Keijenburgse Boys 5 (zon)

Competitie

Mannen zondag, 5, 7e klasse 20

Datum

17 november 2013 10:00

Accommodatie

Sportpark SHE
Dorpsstraat 7
6964AA
HALL
tel. 0313-651893

Het 5e was voltallig aanwezig op het vroege tijdstip in Baak.
Wij begon de wedstrijd uitstekend en met goede combinatie's voor in werden er vele kansen gecreerd. Door een mooie voorzet van Tom kopte Jibbe genadelooos de bal omberijkbaar voor de keeper de 1-0 in. Het 5e had er zin in en BASTEOM kwam mondjes maat in de buurt van het doel van Sonny. Een hard schot van Timo werd door de eigen verdediging van Basteon van richting verandert en leide de 2-0 in. Wij ging thee drinken.
De 2 helft gaf de scheidrechter een penalty aan Basteon daardoor werd het 1-2.De  penalty was discutabel , wij hadden dan zeker ook 2 penalty's moeten krijgen. Eerst werd Jibbe in de 16 met een hoekschop door 2 man aan de grond gewerkt. Er lagen 2 Basteon boys boven op Jibbe, de afdruk staan nu nog in het veld.
 Even later werd Oscar ook aan de grond gewerkt ,maar weer geen penalty.Hierdoor werd het bij ons onrustig en speelde onze conditie ons weer eens op . Het middenveld verloor veel persoonlijke duels en Basteon begon harder te voetballen. Hierdoor werden wij gedwongen om te wissellen . Basteon kwam goedkoop aan de goals door balverlies en klungellig verdedigen.
Eind goed al goed wij hebben een goede 70 minuten gespeeld en hebben in mij ogen ontrecht verloren.
Zondag tegen Zelhem revanche. Dan de trouwe supporters.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!