Gaston wat zijn de prijzen???

Keijenburgse Boys VR1 (zon)

3 - 1

SV Basteom VR1 (zon)

Competitie

Vrouwen zondag, VR1, 4e klasse 03

Datum

17 november 2013 11:30

Scheidsrechter

G. Wouters

Accommodatie

Onbekend

Na onze glorieuze overwinning van vorige week zondag tegen de buurdames van PAX stond er vandaag weer een wedstrijd tegen een team uit de buurt op het programma. SV Basteom of zoals Eef zegt Sebasteom :)

Helaas hebben we erg veel geblesseerden en had zowel dames 1 als dames 2 een krappe selectie. Gelukkig wilde het vierde elftallen ruilen qua tijdstip zodat wij onderling enkele dames uit konden wisselen. Joyce zit met haar enkel in het gips, Karlijn loopt hinkend rond, Sharon is nog niet voldoende hersteld en Lisanne is op vakantie. Zo moesten we dus belangrijke schakels in ons team missen. Ook speelde de gezamenlijke stapavond van zaterdagavond mee, dit zorgde ervoor dat we niet allemaal even fit waren.

Eef was erg creatief geweest met de opstelling en via onze mystery guest Ina Tiecken wisten we dat SV Basteom, vooral dames uit Steenderen, erg wisselvallend presteren en ook vaak wisselingen hebben binnen hun team.

De eerste 20 minuten hebben we de dames van Basteom laten zien waarom wij koploper zijn. We speelde erg sterk en iedereen zette zich voor de volledige 100% in. Dit resulteerde dan ook al snel in een 1-0 voorsprong door een fraai doelpunt van Liz. Basteom had moeite om ons te verdedigen en door ons snelle tikwerk wisten we vaak de vrije man te vinden. In de 23e minuut bracht Sanne met een bekeken afstandschot de stand op 2-0. Eigenlijk was hierna de wedstrijd al gespeeld. We zwakte wat af en Basteom zorgde nog voor enige gevaarlijke uitbraken. Gelukkig stond onze verdediging goed en kon onze keepster Annie de ballen oppikken.

De dames van Basteom speelde erg veel op buitenspel. Ze liepen vrij vlot op en dit zorgde er meerdere malen voor dat we op een erg klein gedeelte van het veld aan het spelen waren. Dit gaf ons nog wel een mooie kans toen Elles de bal over alles en iedereen heen schoot en Elcke vanuit de achterhoede het op het sprinten zette en de bal bijna binnen schoot.

Ons spel bleef voor rust een beetje tammetjes en Eef raakte er zelfs van in de war. Hij riep op een gegeven moment ‘kom op Zelhem’ waarna wij allen even raar stonden te kijken. Zelf gaf hij de schuld aan de vele biertjes die hij de avond ervoor had genuttigd. Hopelijk is dit inderdaad de boosdoener en horen wij de volgende keer gewoon weer ‘kom op Keijenborg’!

Net voor het rustsignaal komen we via een fout van de keepster van Basteom op 3-0 en wederom was het Liz die voor deze goal tekende.

In de tweede helft hebben we helaas de score niet uit weten te breiden en voetbalde we niet als een waardig koploper. De vermoeidheid sloop erin en we hebben zelfs nog een tegendoelpunt weggegeven.

Iedereen was dan ook blij dat de wedstrijd er om 13.15 op zat en later kwam het positieve bericht dat PAX vandaag gelijk heeft gespeeld. Nu staan we er toch wel heel goed voor!

Volgende week is Lisanne gelukkig weer terug en hopen we dat Sharon alweer mee kan spelen. We ontvangen dan om 11.30uur thuis de dames van Wolfersveen!
Esri, Yvette, Yvet en Judith bedankt voor het meespelen!

Als u zich nu afvraagt vanwaar die titel boven het verslag? Gaston Wouters was vandaag onze scheidsrechter en Esther had nog een leuke/lekkere prijs in de aanbieding (zie foto)!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!