3 - 3

Keijenburgse Boys 5 (zon)

Mannen zondag, 5, 7e klasse 20

24 november 2013 12:00

Na enige vertraging doordat er geen kleedkamer ter beschikking waren konden wij rond 12 uur aan de wedstrijd beginnen.
Het 5 had er zin in en wij waren met Sil als gastspeler zeer vereerd.
K.B.B. begon als vanouds met aanvallend voetbal maar kreeg 2 x de deksel op de neus.
De eerste counter van Zelhem was meteen raak 1-0.
Een klein misverstand tussen onze keeper en onze laatste man leidde de 2-0 voor Zelhem in.
Vlak voor rust zorgde Tijmen met een prachtige voorzet dat Tom de bal knap en keihard achter de keeper van Zelhem kopte een zeer fraaie goal.
Wij gingen de rust in met een achterstand ,maar hadden het gevoel dat wij wel konden en moesten winnen.
Vlak na begin 2 helft breidde Zelhem de voorsprong uit door dat een bal precies tussen de linksback en de keeper viel daar profiteerde Zelhem van en het stond 3-1.
Wij lieten ons niet kennen en gingen nadrukkelijk op zoek naar de goal na eerst al een keer de lat keihard geraakt te hebben was nu de paal aan de beurt.Bij een terug springende bal kwam deze bij Timo terecht en deze schoot tussen vele speler door in het doel.3-2 was de stand.
Zelhem begon achteruit te lopen er werd bang, kwam er nog spordisch uit met een counter, maar deze werd vaaak door onze gast speler onschadelijke gemaakt.
Door goed doorlopen van Oscar op de keeper werd deze bang en schoot bij een poging de bal ver weg te trappen op het achterwerk van Oscar de bal caroboleerde in het doel van Zelhem.Stand 3-3.
Wij drongen nu aan op de winst en het werd nog een spannend laatste kwatier waarbij wij geen kansen konden creeren en Zelhem te bang was om nog fatsoenlijk te voetballen.

Eindstand 3-3 knap hertstel na achterstand.