48'
49'

Mannen, 5, 7e klasse 20

19 november 2017 9:30

Klasse Inzet levert 1 punt op. Gelijk opgaande spannende wedstrijd vandaag tegen Zelhem 4, een team met veel oude vedetten uit het verre verleden van Zelhem 1. Alle hens aan dek dus. Des al niettemin stonden we na 5 minuten spelen alweer tegen een 1-0 achterstand aan te kijken toen een mislukte voorzet vanaf rechts pardoes over keeper Jesse achter in het doel verdween. Daarna hervonden we ons en waren we gedurende de hele 1e helft beter. Dus kansen kwamen er ook. Eerst stond het vizier nog niet scherp maar toch na 25 minuten lukte het toch en scoorde Rob de 1-1. Wij bleven de bovenliggende partij en eindelijk lukte het dan ook om voor het eerst dit seizoen met een voorsprong aan de thee te gaan want Rob scoorde net voor de rust ook zijn 2e doelpunt.

In de rust enkele wissels doorgevoerd en de verwachting was dat we hier toch 3 punten weg moesten kunnen halen. Ware het niet dat na 2 minuten het balletje alweer achter Jesse lag. En 2 minuten later nogmaals waardoor al onze moeite van voor de rust en de goede voornemens in een tijdsbestek van 4 minjuten de grond in werden geboord. Het zou toch niet weer ..........na zo'n mooie 1e helft!
Maar Rob had zijn kruit nog niet verschoten en wij maakten aansluitend alweer gelijk in de 49e minuut!!!!!, 3-3.

Het ging er nu om wie de langste adem had en het spel golfde op en neer met Zelhem nu beter dan de eerste helft. 2 keer de lat behoedde ons voor een achterstand en evenzovele kansen van ons werden aan de andere kant niet benut. Hierdoor bleven we helaas vandaag steken op een gelijkspel maar een driepunter zit er aan te komen, misschien zondag thuis tegen PAX 10................
We gaan weer ons uiterste best doen om dat te realiseren.