...
90'

Mannen, 5, 7e klasse 20

22 oktober 2017 9:30

Vandaag de inhaal tegen Concordia Wehl 10. Positief gingen wij het veld op om te proberen vandaag eindelijk eens van de 0 af te komen. De tegenstander had ook nog maar 1 punt dus mogelijkheden. Uiteraard van onderschatting geen sprake. Maak er met z'n alleen een mooie pot van en spel met plezier was het devies.

Dat we na 13 minuten al weer tegen een 2-0 achterstand aankeken bracht ons niet echt van slag. Zeker niet toen Emilio netjes de 2-1 scoorde na 17 minuten. We hadden de eerste helf zeker net zoveel kansen als Concordia om te scoren alleen misten we de precisie.
Jameer was het dan ook dat we 3 minuen voor de rust toch op een 3-1 achterstand werden gespeeld.
In de rust constateerden we met z'n allen dat er wat te halen viel vandaag ondanks de achterstand.
Maar als snel na de rust werden persoonlijke fouten in onze verdedeiging afgestraft door de Wehlse  spitsen. Toen keken we tegen een 5-1 achterstand aan. Rob scoorde daarna nog wel de 5-2 en 6-3 maar uiteindelijk verloren we van onszelf door de vele mogelijkheden niet te benutten en slordig te verdedigen. Eindstand 7-3.
Helaas niet nodig maar gezien het spel dat we met vlagen vertoonden gaan we zeker binnenkort de eerste punten pkken. Zaak is met z'n allen positief te blijven en erin te geloven.
De derde helft, zeker niet onbelangrijk mag daarom ook wel meer aandacht krijgen.
Ronald Teunissen bedankt voor het meespelen en je inzet voor KB5.