Keijenburgse Boys 4 (zon)

Mannen zondag, 4, 7e klasse 19

9 maart 2014 10:30

Vandaag 9 maart de eerste lentedag van 2014 moesten we op bezoek bij de nummer 3 gorrsel we waren niet de enige ploeg uit de keijenborg ook het derde mocht heirheen afreizen.
We begonnen sterk gorssel kwam er eigenlijk niet aan te pas maar toch kwamen we naar 20 min op een 1-0 achterstand.
Maar tien minutten later zette we dit schoonheids foutje recht naar drie geblokte schoten kwam de bal bij bas s voor de voeten die hem bekwaam binnen schoot . Enweer tien min later zorgde Victor (gastspeler) naar een mooie aanval voor de 1-2 dik verdiend en weer 5min later werd het rust . Na de rust bleven we in het zelfde spel doorgaan en 5 min in de tweede helft werd het 1-3 door Ronny en was de wedstrijd beslist hoewel onze tollie (r tolkamp) nog wel 2keer  een tegen treffer voorkwam in de 80e min werd het zelfs 1-4 dit werd ook de eind uitslag dus was dit voor ons een hele fijne en zonnige zondagmorgen dit werd ook wel weer eens tijd nu we geen koploper meer zijn is het jagen weer begonnen 1 punt achter en een wedstrijd minder . Door de winst van het 3e gaanwe trug met 6punten uit gorrsel