89'

Mannen zondag, 3, 6e klasse 15

16 maart 2014 9:30

Fr. Beser

Een overwinning / de 3 punten dat was vandaag weer het enige dat telde. De uiteindelijke 4-0 was magertjes gezien de 0-10 in Rheden, maar leverde wel de 3 puntjes op.
De eerste 2 goals waren identiek. Michel scoorde 2x uit een perfecte corner van Peter.
Worth Rheden, die voor ons gevoel toch iets te laag staat op de ranglijst, want we hebben ze slechter gezien, probeerde er nog wel een wedstrijd van te maken. Ze proberen zeker wel te voetballen en ons onder druk te zetten. Maar echt in gevaar zijn we nooit geweest. Na 20 min. in de 2e helft maakt Michel zijn 3e van de ochtend en is de wedstrijd beslist.
Han pakt in de laatste minuut nog een cadeautje uit voor zijn verjaardag en bepaalt de eindstand op 4-0. Na de winterstop drie overwinningen op de nummer 10 -11 en 12. Vanaf nu gaat het weer echt beginnen tegen betere ploegen. Het voetbal zal weer beter moeten worden, maar tegen betere teams zal en moet dat zeker lukken. Volgende week uit naar Dieren dat vandaag in Soeren van SCS won met 2-3 en dat is netjes. Dus we zijn gewaarschuwd .