AZC 7 (zon)

Mannen zondag, 4, 7e klasse 19

6 april 2014 10:00

J. Overbeek

Vandaag stond de wedstrijd tegen AZC op het progamma we wisten nog van de vorige confrontatie dat dit een zware pot zou worden, en dat wij dit keer de oudere van beide teams zouden zijn.
Maar  ook wij hadden er een pupil bij gekregen van 6e elftal in de persoon van roy leonarts daarvoor dank .
We begonnen de wedstrijd in een gelijk opgaande strijd maar na 25 minuten kwam er een mooie doorbraak en kwam roy alleen voor de keeper hij kreeg geen kans tot schieten want hij werd gevloerd dus een penalty deze werd door Mark B tot doelpunt omgezet de ban was weer gebroken even later kwam de ben bijna tot een voorzet deze werd dusdanig van richting veranderd dat het een fraai doelpunt werd even lateer werd het zelfs nog 3-0 door de ben .
Maar nog voor rust kwam AZC terug in de wedstrijd door een vrijetrap onze normaal uitstekende keeper lag te vroeg op dde grond waardoor de bal langs hem heen rolde .
In de tweede helft begon ACZ beter maar dit leide echter niet tot kansen wel was opmerkelijk dat onze laatste man nog wel eve een hondendrol uit de 16 moest verwijderen.
Maar na een goede uitval werd het zelfs 4-1 en was de wedstrijd in ons vordeel beslist.
maar ook zutpen had gewonnen en blijft het in onze competitie spannend om de titel