Toplaag wederom bevroren.

Keijenburgse Boys 2 (zon)

4 - 1

Etten 2 (zon)

Tim Sloot (schot)
1'
11'
Tim Sloot (schot)
36'
54'
... (vrije trap)
Rick Lamers (schot)
67'
Assist: Noah Hageman

Competitie

4e klasse 04

Datum

6 maart 2022 9:45

Scheidsrechter

K.H. Sueters

Accommodatie

Sportpark Keijenburgse Boys
Pastoor Thuisstraat 21
7256AW
KEIJENBORG
tel. 0575-463203

Zondag, 06-03-2022, KB 2 - Etten 2  4 - 1  (3-0)

Net als de zondag uit naar Montferland 2 was ons veld deels bevroren. De scheids van dienst, Koen Sueters, besloot een kwartier te wachten en dit wierp zijn vruchten af.
Wij kwamen fanatiek, scherp en gemotiveerd het veld op. Dit resulteerde na 17 seconden al in de 1-0 middels Tim Sloot,: hij werd diepgestuurd door Tijmen en schatte zijn dieptepass naar behoren in, 1-0.
Dit was echt een "Auftakt nach mass". Het duwtje in de rug wat we goed konden gebruiken. In minuut 11 volgde al snel de 2-0 middels Giel. Een fraaie aanval werd besloten met een heerlijke voorzet van Ruben. Deze belandde bij Giel, controle met de borst, laten stuiteren de bal en koelbloedig met links afdrukken. Heerlijk als dit allemaal lukt.
Wij bleven doorgaan en onze honger was nog niet gestild, mede met het oog op een eventuele rijsttafel. Hierover later meer.
Tim bezorgde ons in minuut 36 wel een heel heerlijke voorsprong door de 3-0 binnen te schieten, hiervoor in de gelegenheid gesteld door Harm.

De rust brak aan en nadat we de thee ophadden haalde de scheids ons voor deel 2 van deze match. De voorwaartsen van Etten hadden we tot nu toe erg goed in bedwang, dit in tegenstelling tot de wedstrijd in Etten. Toen was het echt "Ren je rot-voetbal". Langzaamaan werd Etten iets sterker en dit resulteerde in minuut 54 tot een vrije trap. Eén van die "Ren je rot-aanvallers" ging achter de bal staan en deponeerde via de muur, door de muur of langs de muur, hierover lopen de meningen nogal uiteen, maar de 3-1 was een feit. En daar ging onze rijsttafel.Want deze zou er komen als Jeppie de 0 zou houden. Niet dus. Wellicht iets voor een seizoensafsluiting?
Maar goed we bleven verder goed geconcentreerd voetballen en het was Giel die een heerlijke krul losliet (schot met veel effect). Echter de lat voorkwam een beauty van een doelpunt;: de bal caramboleerde via de lat voor de voeten van Tijgertje, deze aarzelde niet en schoot binnen maar helaas voor ons en hem was het vanuit buitenspelpositie.
Toch kwam de 4-1 er!
In minuut 67 was het Lammoe die koelbloedig afdrukte na een fraaie assist van van Noah. Over en weer kwamen er nog mogelijkheden om tot scoren te komen maar na 90 minuten vond de scheids van dienst het welletjes en floot voor het einde.
Mooi, drie punten in de pocket en vol goede moed op naar 's-Heerenberg waar ons FC Bergh 3 wacht zondag a.s..

Bent u er dan bij?

Tot lees', tot zondag.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!