Het kunstje, uit Beek, herhaalt zich in Nieuw Dijk.

Sprinkhanen 2 (zon)

2 - 1

Keijenburgse Boys 2 (zon)

18'
Martijn Sueters (intikker)
... (schot)
43'
... (intikker)
60'

Competitie

4e klasse 04

Datum

18 april 2022 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Meikamer
Smallestraat 49
6942HB
DIDAM
tel. 0316-223561

Maandag 18-04-2022,  Sprinkhanen 2 - KB 2  2 - 1  (1-1).

Vandaag, maandag 2e Paasdag, de eierenwedstrijd tegen Sprinkhanen 2. Eerder dit seizoen werd deze wedstrijd afgelast en nu, onder geweldige omstandigheden, kon deze doorgaan.
Zon, lekker temperatuurtje en een redelijk goede grasmat,wat wil een mens nog meer?

Klokslag 10.30 werd er afgetrapt en werd er duidelijk gemaakt door de gastheren dat wij heel scherp dienden te zijn, in het geval wij iets wilden halen daar. Aanval na aanval rolde op ons doel maar Jeppie was een behoorlijke sta-in-de-weg voor de groenzwarten uut Nieuw Dijk.
Sterker nog, wij kwamen gewoon heel brutaal op 0-1 middels een geweldig binnen geschoten bal van Martijn; het was Giel die de assist gaf.
Wij kregen kansen om de score te verdubbelen of te verdrievoudigen maar, zoals wel vaker, lieten wij dit na. En dan weet je het wel.....juist.
Als jezelf niet scoort dan doet de tegenstander het wel....maar dit doelpunt (net als de 2-1 in Beek) had NOOIT geteld mogen worden.
De rechtsbuiten schoot op doel, Jeppie pareerde en de midvoor, welke zeker 5 meter buitenspel stond, scoorde. Grens Koen vlagde ogenblikkelijk maar de scheids leek wel een lid van het Koninklijk Huis; hij wuifde en wuifde dus kassa voor de thuisclub. Hatseflats, 1-1. Voor deze goal werden wij al enkele keren dubieus teruggevlagd vanwege buitenspel. Dus ja,,,,,hoezo thuisvoordeel?
In helft 2 van deze pot van hetzelfde laken een pak. De grens van hen vlagt een keer niet, terecht overigens, maar de scheids floot nu voor,,,,,jawel, buitenspel.
Hierna volgt een aanval over onze rechterzijde, de bal wordt voorgetrokken en pats, groenzwart knalt 2-1 binnen. Onze grens vlagt maar het blijkt een dubieus vlagsignaal te zijn volgens de referee, dus gewoon 2-1.
Vlak na deze treffer wordt er hands gemaakt door een speler van Sprinkhanen in de eigen zestien meter, maar daar was ons lid van het Koninklijk Huis weer.....weggewoven. Tja, dit is dus lastig voetballen. Vervolgens een bal die tegen de hand van een speler van ons komt en fuuuuuuut, vrije trap.
Neemt niet weg dat wij wederom zijn afgetroeft op felheid, op gogme en fanatisme want we hebben nagenoeg niets laten zien in de tweede helft en dit mogen wij onszelf zeker aanrekenen.
Mede door het terugtrekken van Etten 2 uit de competitie, zakken we steeds verder weg uit de bovenste regionen. Hopenlijk komt hier donderdagavond verandering wanneer wij spelen tegen, jawel, Sprinkhanen 2 maar dan thuis.
Aanvang: 20.00 op ons eigen sportpark.

Bent u er dan weer bij, op of aan de lijn?

Tot lees', tot donderdag.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!