7071PT
ULFT
tel. 0315-683725

Zondag 24-10-2021, Ulftse Boys 2 - Keijenburgse Boys 2  1 - 1  (0-0)

Een kort verslag is voldoende over deze wedstrijd want wat hier allemaal gebeurde, te veel om op te noemen.
Scheids en grens van de tegenpartij die de hoofdrol opeisen.
Tussendoor wisten wij eindelijk te scoren in minuut 67 middels een vlot lopende aanval.
Het was uiteindelijk Rick L. die scoorde na een puntgave assist van Tim.
Rick had 5 minuten later de 0-2 ook op zijn schoen echter strandde hij oog in oog met de keeper van Ulftse Boys.
Gesterkt door deze redding gingen de gastheren nog nadrukkelijker in de aanval en dat resulteerde in een penalty voor hen. Onze speler Harm dacht even dat hij keeper was en sloeg de bal weg, zonde want de 0-1 was fijn geweest om mee te nemen.
U begrijpt uit bovenstaande dat de penalty dus raak was.

Verder wijd ik maar niet meer uit over deze "battle op het Oerseveld".

Fijn dat u allen er was en hopelijk tot in Etten op zondag 31 oktober, aanvang 10.30 op sportpark "de Treffer".