Uitglijder door eigen toedoen. - Keijenburgse Boys

Uitglijder door eigen toedoen.

't Peeske 2 (zon)

2 - 1

Keijenburgse Boys 2 (zon)

... (penalty)
49'
68'
Giel Goossens (penalty)
... (intikker)
72'

Competitie

4e klasse 04

Datum

10 april 2022 10:30

Scheidsrechter

Anoniem

Accommodatie

Sportpark De Kolkstede
Kolkstedeweg 1
7037CT
BEEK GEM MONTFERLAND
tel. 0316-531759

Zondag 10-04-2022, 't Peeske 2 - KB 2  2 - 1  (0-0)

Op deze morgen aantreden tegen de club uit Beek. Op een werkelijk "fenomenaal veld" werden we afgetroefd op felheid, karakter en gogme. Ook de scheids deed een duit in het zakje.
De eerste helft kwamen beide teams zonder kleerscheuren door en gebeurde niets op het scorebord en dat had best gekund of gemoeten. Een paar beste mogelijkheden waren niet aan ons besteed waardoor Frits van Turenhout weer van stal werd gehaald, 0-0 bij rust.
Direct na de aftrap voor de tweede helft werden de gastheren nog feller en gingen dwingerder spelen. In minuut 49 resulteerde dit in een penalty voor de thuisclub. De bal kwam tegen de hand van één van onze spelers en het cadeautje werd naarstig uitgepakt, 1-0.
Niet uit het veld geslagen door deze tegenslag bleven wij de jacht op een doelpunt voortzetten. En die kwam er..
Giel werd van de sokken gelopen binnen de beruchte lijnen en de scheids kon niet anders dan ook een pingel geven aan ons. Koelbloedig schoot Giel deze binnen en kwam de stand op 1-1.

Maar dan.........
In minuut 71 werd een diepe bal verzonden op een voorwaartse van 't Peeske, deze trok de bal voor en schoot binnen, 2-1. Grens Lieverdink vlagde onmiddellijk voor buitenspel maar de scheids liet hem, zoals dit  heet, gewoon "staan". Hij liet aftrappen en verder deden zich er nog nauwelijks nog hachelijke situaties voor het doel voor.aan beide zijden. Wel had de scheids, tijdens een onderbreking, nog een woordenwisseling met onze grens. Hij zei letterlijk, " Ik kon niet zien of het buitenspel was en zag niet dat jij vlagde voor buitenspel. Ik had dus naar jou toe moeten komen". Wel stoer dat hij dit zegt maar dan had hij naar onze captain dienen te luisteren die hem hierop attendeerde.

Zo sta je dus met een drop an de neus en weet je dat je een kunstje is geflikt.

Maandag 18 april wacht ons de uitwedstrijd naar Nieuw Dijk alwaar Sprinkhanen 2 dan wacht.

Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

Mogen wij u dan ook begroeten langs of aan de lijn?

Tot lees', tot maandag.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!