Montferland 2, een lastige "hobbel".

Keijenburgse Boys 2 (zon)

2 - 1

vv Montferland 2 (zon)

38'
... (intikker)
Tom Goossens (schot)
50'
Tom Goossens (kopbal)
82'
Assist: Rick Mentink

Competitie

4e klasse 04

Datum

3 oktober 2021 10:00

Scheidsrechter

K.H. Sueters

Accommodatie

Sportpark Keijenburgse Boys
Pastoor Thuisstraat 21
7256AW
KEIJENBORG
tel. 0575-463203

Zondag 03-10-2021: Keijenburgse Boys 2 - vv Montferland 2   2 -1  (0-1)

Vandaag de wedstrijd tegen de fusieclub uit Zeddam/Braamt. Deze regio staat bekend als bosrijk en heuvelachtig, vandaar de titel.

De wedstrijd werd gespeeld, op een door de regen, behoorlijk aangetastte grasmat. Eigenlijk raar dat we überhaiupt mochten spelen. Maar goed, niet zeuren en gaan met die banaan.
Nadat we de warming-up hadden gebruikt om de staat van het veld te testen gingen we terug de kleedkamer in. De basiself maakte zich gereed om te beginnen en scheids Sueters begeleide de beide teams naar de natte grasmat.
Klokslag 10.00 "blewed he the wistle" en de match werd in gang gezet.
Montferland, of zoals de leider van KB 2 hen noemde Enniesee, maakte haar intenties gelijk duidelijk. Ze kwamen minimaal voor één punt. Gelijk werden wij onder druk gezet en we kwamen nauwelijks aan voetballen toe. Tussendoor een paar plaagstootjes en schoten maar verder kwamen wij niet.
Zij daarentegen bleven de bovenliggende partij en dit resulteerde in muuut 38 tot een goal. Hun nummer 10 liet een daverende knal los waarbij Jeppie alle zeilen moest bijzetten. Met zijn vingertoppen toucheerde hij de bal, vervolgens hoorde hij een knal. De bal caramboleerde tegen zijn rug; Jeppie kroop op zijn knieën terug naar de lijn om de bal te willen pakken, echter was daar een speler van de fusieclub uit de heuvelregio, die de bal binnengleed en de 0-1 op het scorebord liet noteren. Pffffff, dit was een behoorlijke domper maar tijd genoeg om onze rug te rechten. Echter totaan de rust gebeurde er nauwelijks iets noemenswaardig meer.

In de rust werden de nodige wisselingen doorgevoerd en de puntjes nog nadrukkelijker op de I gezet. Serdar Gózübüyük werd er jaloers van, maar dit terzijde.

Scheids Sueters kwam ons halen voor round two of the match. Was het  inmiddels droog vraagt u zich wellicht af? 
Nou niet echt, Pluvius kweet zich goed van zijn taak en het veld werd zwaarder en zwaarder. Toch kregen wij stilaan de overhand nadat de "whistleman" zijn goedkeuring had gegeven.
Een diepe bal werd in minuut 50 door Tim op juiste waarde geschat. De assistent van de roodgroenen vlagde voor vermeend buitenspel. Hun verdediging bleef vervolgens staan en uit de klus was daar weer goaltjesdief Tom G, heel bewust en slim knalde hij de bal binnenkant voet, in het lege doel, 1-1.
Een ware belegering van de heuvel-regio-fusie-club richting de scheids, deze bleek onvermurwbaar en wees resoluut naar het midden.
Was dit effe een fijn begin van de tweede helft,
Onverzettelijk bleven we doorgaan en ook gold dit voor vv Montferland. Een waar gevecht ontspon zich waarbij keeper Jeppie, de sta-in-de-weg werd voor roodgroen. Vele ballen kwamen of terect op zijn vuisten, of kwamen klemvast in zijn grote handen. en anders was de het gehele team om te ondersteunen. We vochten als leeuwen om dan maar de 1-1 over de streep te trekken. Tussendoor kreeg Tijgertje een geweldige kans op de 2-1 maar zonder resultaat helaas.

Bleef het hierbij?
Het korte antwoord luidt: NEE!
Rikkert M zette aan voor een rush, kapte de bal naar zijn chocoladebeen. Vervolgens gaf hij een heerlijke voorzet die door, ja daar is hij weer, op waarde werd geschat. Tom G! Hij zette zijn hoofd tegen de ba,l welke zijn achterhoofd schampte en heerlijk, over de keeper, in de verre hoek plofte, 2-1.
Wat een ontlading volgde maar we wisten dat we er nog niet waren.
Een waar bombardement volgde nog maar zoals al eerder beschreven, vocht het gehele team incluis de assistent van ons, voor het resultaat.
Scheids Sueters floot in minuut 97 voor het einde en we waren 3 punten rijker.
Speler Giel, blessa, verblijdde ons met een kratje groene tarweshake en dit haalde de vermoeidheid zeker weg bij ons als team.

Komende zondag, 10 oktober zijn wij vrij daar FC. Bergh 3 haar kermis heeft en ons vroeg om de wedstrijd te verplaatsen, en.aangezien wij niet de beroerdsten zijn, hebben wij hiermee ingestemd.

Tot lees', tot zondag.

Volgende wedstrijd is op 17 oktober voor de beker.

MASV 6 - Keijenburgse Boys 2
Aanvang: 10.00 uur.

Sportpark Malburgen-West
Dovenetellaan 150
6841 EE Arnhem

We hopen dan op uw support want dit zal een zware dobber gaan worden voor ons.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!