"Slecht" KB 2 verliest van simpel MASV 6.

MASV 6 (zon)

3 - 1

Keijenburgse Boys 2 (zon)

29'
Rick Mentink (schot)
Assist: Tom Goossens
... (lob)
30'
... (schot)
37'
... (schot)
80'

Competitie

Mannen beker reserve zondag 1e ronde Groep 1 01

Datum

17 oktober 2021 10:00

Scheidsrechter

M van Rooij

Accommodatie

Sportpark Malburgen-West
Dovenetellaan 150
6841EE
ARNHEM
tel. 026-3211967

Zondag 17-10-2021  MASV 6 - KB 2   3 -1   (2-1)


Nadat we de groepsfase van het bekertoernooi hadden gehaald, winst in en bij Vorden en gelijkspel in Hengelo gld, werden we voor deze groepsfasewedstrijd gekoppeld aan MASV 6. Nou dan denk je, zal wel een makkie worden daar onder de rook van het Gelredroom.. Nou niet dus!!

Vanaf de warming-up was het kut met peren en totaal geen beleving, uiteraard de goede daargelaten. Je ziet het team van de tegenstander, paar jonkies en enkele dikbuiken, zelfs de leider van KB 2 was hier jaloers op.
Dus tijdens de wedstrijdbespreking werd door de trainer ook gehamerd op het rondspelen van de bal en hoog baltempo. De hoop was dan dat het campingteam uit Arnhem na een uur "de pijp aan Maarten" zou geven. Nou geen Maarten te bekennen en wij werden de eerste helft behoorlijk te kakken gezet. 
Hun keeper zorgde voor dreiging door elke bal naar voren te rammen en de beide voorwaartsen hadden een "ren-je-rotmiddag" maar ze scoorden wel drie keer dus was hun werk niet voor niets.
In minuut 29 kwamen wij op 0-1 via Rikkert M, een goede aanval over verschillende schijven en koelbloedig afgerond.
Hehe, een voorsprong. Echter was het binnen een minuut weer gelijk. een lange hijs naar voren kwam bij één van de voorwaartsen, zijn schot werd gekeerd door Martijn maar de andere hardloper lobde de rebound keurig over Martijn, in het lege doel, 1-1.
Zeven minuten later was het 2-1, weer een lange haal naar voren en weer was het hardloper met rugnummer 8 die het net deed bollen, 2-1.

Tijdens de rust enkele wisselingen en de hoop uitgesproken dat het balletje nu wel werd rondgespeelt en het tempo hoger moest.
Na vijf minuten in de tweede helft schoven wij Harm door naar voren en gingen achterin met drie man spelen.
De druk werd immens voor MASV 6 maar wat wij ook ondernamen, de bal mocht er gewoon niet in.
Aanval op aanval rolde op hun doel. Bal van de lijn gehaald, poeier tegen de paal, goed keeperswerk, zorgen ervoor dat de 2-1 lang bleef staan.
Uiteraard valt dan de goal aan de andere zijde, zoals altijd.
Ook nu dus weer, hardloper nummer 8 kreeg de bal en rondde bekwaam af.
Hiermee was het doek definitief gevallen en de knallen die we hoorden was niet van het doek wat viel, maar van geelzwarte "supporters" uit Arnhem die de plaatselijke profclub hun steun wilden betuigen.middels het afsteken van loeihard zwaar knalvuurwerk.

Een felicitatie aan het adres van MASV 6 en succes voor de volgende ronde.

Zondag 24 oktober a.s. wacht ons Ulftse Boys2 op sportpark het Oerseveld.

Tot lees', tot zondag.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!