Seizoen afgesloten met twee wereldgoals. - Keijenburgse Boys

Seizoen afgesloten met twee wereldgoals.

Varsseveld 3 (zon)

4 - 2

Keijenburgse Boys 2 (zon)

... (schot)
5'
... (schot)
25'
31'
... (schot)
50'
80'
... (intikker)
81'

Competitie

4e klasse 04

Datum

21 mei 2023 10:30

Scheidsrechter

K.W. Ligtlee

Accommodatie

Sportpark Oberink
Westel Oude Aaltenseweg 1
7051HL
VARSSEVELD
tel. 0315-241036

De doelpunten van NIek en Jochem waren echt goals om bekeken te worden via ESPN, ware het niet dat deze zender niet de moeite had genomen om een camera te plaatsen. De 2-1 van Niek was een heerlijke uithaal, van randje 16, die als een granaat binnensloeg.
De 3-2 van Jochem was nog wat mooier.Hij speelde zichzelf knap vrij en drukte van een meter of 35,5, fraai af met de binnenkant van zijn rechtervoet. De bal sloeg heerlijk onder de lat tegen het net.
Werkelijk een beauty, de goal dan natuurlijk, grapje.
Zo hebben we dus het seizoen in mineur afgelsoten, een seizoen om gauw te vergeten. Blessures, te weinig spelers en spelers afgestaan aan het vlaggenschip. Dat de elftallen 3, 4, 5, O19 en O17 spelers beschikbaar stelden aan ons, deed ons goed. Ook sporadisch een speler van 1 die meedeed. Allen hartelijk dank. Nu hopen op een kneiter van een seizoensafsluiting en daarna de jaarlijkse kermis in. Wellicht wordt dan wel een speler van KB2, koning tijdens het jaarlijkse vogelschieten op maandag.

Alle supporters dank, alle scheidsrechters dank, Timo dank voor het vlaggen, Laurens dank voor de samenwerking, kantinepersoneel dank voor het aanwezig zijn tijdens onze thuiswedstrijden.

Op naar seizoen 23/24 en wellicht met meer elan en meer kleur op de wangen, ennnnnnnnnnnnnnnnn voldoende spelers.

KB1 succes tijdens de na-competitie.

Tot een volgende keer.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!