7076AD
VARSSELDER
tel. 0315-630414

Zondag 27-11-2022, G,W.V.V. 2 - KB 2  5 - 1  (1-1)

Vandaag, na twee weken, weer fijn ballen. En inderdaad, we voetbalden een aanvaardbare wedstrijd, ondanks dat de uitslag anders doet vermoeden.
Niek ramde werkelijk de 0-1 binnen van een metertje of 20. Hiervoor had hij al pech dat zijn lob op de lat uiteenspatte.
Na deze goal bleven wij goed spelen maar hadden de geelwitte gastheren wel veel kansen en mogelijkheden. Dit resuteerde uiteindelijk in de 1-1.
De gastheren schroefden het tempo op en de kansen regen zich aanéén maar goed keeperswerk van Thijs (O19) en missen van de Buitenham-bewoners veranderde de stand niet en zo gingen we de rust in met 1-1.
Hoe anders werd de tweede helft.....
We begonnen goed en bleven geloven in een beter resultaat. Maar dan binnen vier minuten wordt de score plots van 1-1 naar 4-1 geschoten. Naïef, niet agressief en niet scherp en pech dus dan houdt het op. Wij bleven voetballen, hadden echt de mogelijkheid op een betere score. Maar pech, niet resoluut genoeg, en soms schrikken van de geboden ruimte veranderde voor ons de score niet.
Sterker nog, uit een tegenaanval werd de 5-1 nog binnen geschoten.
Weer een dreun voor de "boys" maar we blijven strijdvaardig en geven niet op.
Dank aan Thijs, Lars en Loek van de O19; en aan Jelmer en Tim van 1.