tel. 0314-668622

Zondag 11-12-2022, FC. Bergh 3 - KB 2    6 - 3 (3-0)

Net als vorige week moetsen wij vroeg voetballen en weer onder tropische koude. Wat bracht het ons?
Kou, ergernis en chagrijn.

Ons probleem is gewoon dat wij vergeten te scoren op de essentiële momenten. Voetballend zijn wij niets minder dan de tegenstander, lees vaak beter. Zo ook vandaag weer, Kansen hadden we zeker, ook in de eerste helft maar het zit gewoon tegen en we treuzelen net effe te vaak.
Zo ga je dus rusten met een 3-0 achterstand. In de tweede helft direct een dot van een kans voor ons maar, u begrijpt het al, geen doelpunt. In de counter scoren zij de 4-0. Matthijs maakt de 4-1 uit een corner en vrij snel hierna scoort Niek de 4-2. Hierna een gele kaart voor ons, erg ongelukkig maar de scheids dacht er anders over. Dan volgt de 4-3, weer via Niek. We blijven pressen en aanvallen. Maar de bal voor de 4-4 , ik bedoel, de VERDIENDE 4-4 wil er niet in. Dat hierna FC. Bergh nog tweemaal scoort is slechts voor de statistiek. Na de rust hebben de jongens laten zien dat ze kunnen voetballen, vechten en mentaliteit tonen.
Helaas brengt dit voorlopig nog niks, Daar waar je vorig jaar meedeed om het kampioenschap, sta je nu onderaan..We hopen dat de blessures in de hoofdmacht gauw voorbij zijn en dat wij dan weer volledig zijn.
Neemt niet weg dat de jongens uit de O19 het gewoon hartstikke goed invullen en waarvoor nogmaals hartelijk dank voor de bereidwilligheid om wekelijks mee te spelen.

Ik sluit dit relaas af om een ieder GOEDE FEESTDAGEN te wensen en een VOORSPOEDIG EN SPORTIEF 2023.

Graag tot in het nieuwe jaar waarin wij hopen dat u ons weer zult aanmoedigen.