Assist: Tim Pape

Mannen zondag, 1, 4e klasse C

21 september 2014 14:30

Selle, J.A. te

Vandaag stond onze 3e wedstrijd op het programma. Nadat wij uit de eerste 2 wedstrijden met goed voetbal 4 punten behaald hadden en met goede moed naar Beltrum afreisden. Waar we een nieuw kunstgrasveld tegen kwamen. Tijdens de warming up merkte wij al dat de bal slecht rolde en alle kanten op sprong.

De opstelling is op 1 plaats gewijzigd tov de wedstrijd tegen Zelhem. De geblesseerde Martin Goossens werd vervangen door Thijs Weverink.

Na 2 minuten ondervonden we de eerste problemen met de nieuwe grasmat. De links buiten van VIOS Beltrum trok naar binnen en schoot op het doel. Net voor Michel maakte de bal een rare sprong waardoor de stand op 1-0 kwam te staan. In de 7e minuut kreeg Bjorn de bal vrij aan de rechter kant en zag van 35 meter dat de keeper te ver voor de goal stond. Met een mooi schot maakte Bjorn 1-1. Daarna veel strijd op het middenveld met weinig kansen en niet al te best voetbal van beiden kanten. Tot aan de 35e minuut speelde Bjorn zich weer vrij aan de rechter kant met een mooie voorzet bereikte hij Thijs Weverink en die kopte de bal schitterend in de lange hoek 1-2.

De 2e helft begon VIOS Beltrum sneller de lange bal te hanteren waardoor ze de druk opvoerde op onze verdediging. Hier kwamen kleine kansen uit maar werden niet benut. In de 55e minuut kwam er een vrije trap op 35 meter van de goal aan de linker kant. Vrij ongevaarlijk,maar deze werd in één keer genomen waardoor onze keeper verrast werd en er 2-2 op het scorebord stond.

Tim Pape komt in het veld voor Giel Goossens aan de linker kant, daarna namen we de gok om toch 3 punten mee te nemen naar de  Keijenborg door met 3 spitsen te gaan spelen. Thijs maakte plaats voor Joep. Door deze wissels kwamen we onder de druk van VIOS Beltrum vandaan. In de 77e minuut gaf Tim een mooie steekbal op Joep, deze was sneller bij de keeper, omzeilde hem en schoot op het lege doel. VIOS Beltrum probeerde daarna nog wel met een schot op de paal maar de stand bleef ongewijzigd. Met een 2-3 overwinning keerde we terug naar de Keijenborg. Tom Jolink wordt bedankt voor het mee gaan.

Volgend week staat wedstrijd KBB1-ERIX1 op het programma.