Scheidsrechter

G. Scheffer

Accommodatie

Onbekend

Na de afgetekende nederlaag vorige week bij Socii mochten we vandaag aantreden tegen Dieren 3. Dieren had Socii nog weten te verslaan dus we waren gewaarschuwd. Vanaf de 1e minuut laat Dieren zien dat het aardig kan voetballen. We moeten terug maar echt gevaarlijk worden ze niet. We werken hard en houden de ruimtes klein. Dieren bepaalt het tempo, maar wij zijn met een aantal tegenstoten minstens zo gevaarlijk. En in de 25e min krijgen we loon naar werken. Na een splijtende pass van Peter, zet de meeopgekomen Desley perfect voor op Michel die de bal er letterlijk in wurmt, 1-0. Juichen !
Dieren is niet van slag en zet nog meer druk. Maar behalve dan een bal vanuit een moeilijke hoek op de deklat komen ze niet. Wij hebben met Michel en Lex wel nog twee prachtige mogelijkheden op 2-0, maar helaas niet . Dat was ook wel iets teveel van het goede geweest.

Na rust hetzelfde spelbeeld. Dieren krijgt nu wel een aantal kansen maar de ballen schieten voorlangs of worden onschadelijk gemaakt door Yoeri. Onze verdediging staat onder druk maar weet niet van wijken.... Dieren wordt wanhopig. En in de 78e minuut krijgen ze de nekslag. Een perfecte counter wordt door Michel op fraaie wijze benut. Een stiffie van randje 16 over de boomlange keeper, a la Bergkamp. Nooit geweten dat Michel dat kon.... Een paar minuten later wordt het voor ons helemaal genieten als Maarten Michel vrij voor de keeper zet. Michel prikt zijn 3e van de ochtend erin en stelt de 3 punten veilig. Eindstand 3-0!
Een uitslag die er mag wezen. Gezien het spelbeeld misschien niet, maar op basis van inzet van het gehele collectief DIK verdiend.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!