...
89'

Mannen zondag, 3, 5e klasse 10

5 oktober 2014 11:30

Na de mooie overwinning van vorige week op Dieren gaan we vol goede moed naar Brummen toe. Laurens zit nog de lappenmand, Maarten doet met 5 mee en Lex is afwezig aangezien hij weer papa is geworden. Fam Takkenkamp proficiat met de geboorte van Lott!!!
Maar nog steeds zijn we met 13 manschappen present om Brummen te gaan verslaan...
Het eerste kwartier is Brummen de bovenliggende partij. En helaas moeten we dit bekopen met een 1-0 achterstand. Een lange bal gaat over alles en iedereen heen en de rechtsvoor speelt de bal langzaam langs Martijn, die op het verkeerde been staat. (ps Martijn bedankt voor het meedoen)
Daarna is het KB3 dat zich zeker laat gelden. We komen beter in de wedstrijd en tot aan de rust is het een open wedstrijd waarin met vlagen het spelbeeld van ons er netjes verzorgd uitziet. Een aantal corners leveren (net) geen doelpunt op en vlak voor rust MOET Michel 1-1 maken, maar hij schiet helaas over. We doen onszelf hier tekort.
Na rust verandert het spelbeeld. We worden onrustiger aan de bal en Brummen pakt de draad weer beter op. Echt kansen krijgen we niet, maar zolang het 1-0 is, is er nog hoop. Een klein kwartier voor tijd komt hier een eind aan. Uit een afgeslagen corner wordt de bal opnieuw onze 16 ingebracht. En de bal gaat via de arm van Brummen net wel of niet over onze doellijn. De scheids geeft doelpunt 2-0, dus einde oefening. Voor de statistieken wordt het nog 4-0. Jammer maar een puntje hadden we misschien wel moeten meenemen naar huis. Volgende week spelen we thuis tegen Warnsveld. Aanvang 9.30 uur See you later alligator!