Scheidsrechter

S. Menting

Accommodatie

Onbekend

Het 5 begon warig doordat enkele spelers er al een wedstrijd bij het 6 hadden opzittren.
Door de blessure's hadden wij Maarten Artz als gastspeler.
De eerste 10 minuten was HC sterker maar wij konden het allemaal nog wel tegen houden en warempel KKB 5 begon na 15 minuten ook te voetballen Wij kwamen in overwicht en dit resulerrde in een doelpunt van Luuk zijn eerste dit seizoen daar ging een prachtige steekpass vooraf . Luuk bleef zoals gewonlijk erg koel en kon alleen op de keeper van HC af deze had geen schijn van kans.1-0 met de rust.
Na de rust werden wij verrast door een snelle aanval van HC en terecht stond het 1-1-.
Wij ging door rustig te blijven 20 minuten goed voetballen dat betekent geen lange ballen en elkaar de bal toe te spelen. Luuk legde de bal af naar Maarten die vakkundig de bal vanaf 16 meter prachtig doel trof 2-1.
HC zetten nu druk maar er kwam weinig gevaar uit. En als er gevaar uit kwam dan kwam dat wij zelf hun de kans gaven door eigen stommiteiten. Zelf gingen wij de lange bal hanteren wat nutteloos is doordat het middenveld weg was . WIJ MOETEN LEREN OM GEWOON OP TE BOUWEN VAN ACHTER UIT.