Monsterscore

Keijenburgse Boys VR1 (zon)

11 - 0

ST: Erix/KSV VR2 (zon)

Competitie

Vrouwen zondag, VR1, 4e klasse 4

Datum

5 oktober 2014 11:30

Scheidsrechter

P. Seesing

Accommodatie

Onbekend

Na een weekend vrij te hebben gehad mochten we vandaag weer aan de bak. Onze tegenstander was voor ons een grote onbekende, KSV/Erix. De enige informatie die we van dit damesteam hadden was de flinke nederlaag van vorige week, 12-0. Nu weten we al dat in onze competitie waarschijnlijk de bovenste vijf/zes teams onderling leuke wedstrijden tegen elkaar spelen maar het verschil met de resterende ploegen is erg groot. Ondanks dat er van onderschatting geen sprake was hadden we toch niet veel te vrezen van deze tegenstander.

Onze eerste twee competitiewedstrijden hebben we reeds gewonnen, met 6 punten uit twee wedstrijden staan we er dus goed voor. Vandaag moesten we wel alle zeilen bijzetten om een team compleet te krijgen. Marissa en Elles deden niet mee, Anouk en Liz komen net terug van een blessure en ook zitten we nog steeds met een keepersprobleem. Anneke is geblesseerd en Riyan kom helaas niet mee doen waardoor Lisanne met een keelontsteking in de goal is gaan staan. Gelukkig kwamen Denise, Femke, Marit en op de valreep Roos ons vandaag versterken.

Zoals op de foto te zien is moeten wij ons onder zware omstandigheden omkleden. Alle kleedkamers zijn in de zomerstop schoongemaakt door schoonmaakbedrijf van Bentum alleen zijn de units hierbij niet meegnomen. In de tweede unit bevinden zich ook nog resten van een wespennest dus van een optimale wedstrijdvoorbereiding kun je niet spreken. Gelukkig maakt onze nieuwe gettoblaster dit alles iets dragelijker. Een stevige beat op de zondagmorgen zorgde ervoor dat we om 11.30 uur gereed stonden om de aftrap te nemen.

Nu gaan we in dit verslag maar niet alle 11 de doelpunten beschrijven, daar gaan we u niet mee vermoeien. We hebben vandaag heerlijk gevoetbald, kregen alle ruimte en hebben gewerkt aan ons doelsaldo. De keepster van Erix werd als schietschijf gebruikt en ondanks de monsterscore heeft zij er ook nog aardig wat ballen uitgehouden.     

Na de wedstrijd ging de volumeknop van de gettoblaster weer op standje hard en ’s middags in Baak hebben wij onze koppositie gezamenlijk gevierd!

Denise, Femke, Marit en Roos bedankt voor het meespelen!!

Volgende week gaan wij op bezoek bij de dames van Kilder. Een team waar we enkele jaren geleden altijd moeite mee hadden, benieuwd wat volgend weekend ons brengt!  

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!