Accommodatie

Onbekend

Op voorhand waren we gewaarschuwd, want vorig jaar verloren we 2x van AZC 5. De uiteindelijke nummer 2 van ranglijst van vorig seizoen bleek echter dit jaar een ander team te zijn.
AZC had al twee nederlagen geleden en daar zou er vandaag 1tje bij moeten komen, althans dat was onze doelstelling.
Vanaf de aftrap zijn we heer en meester en binnen de minuut mag Lex al binnenschieten maar helaas net voorlangs. Twee minuten later wederom een perfecte aanval en nu staat Mark oog in oog met de Zutphense goalie. Mark schuift beheerst binnen 0-1. AZC heeft de linies niet goed staan ofwel we zijn echt een maatje te groot. Want binnen 20 min is het 0-4. Michel is twee keer trefzeker en Han schiet vanaf 16 m bekeken onder in de hoek. De wedstrijd is gespeeld en we laten de teugels wat vieren. AZC kan iets meer aan het voetballen komen, maar bij balbezit zijn we oppermachtig. En krijgen ook de 0-5 op het bord, hetzij enigsinds met behulp van de tegenstander e.d.tje.
De sr. zorgt er vlak voor rust voor dat AZC ook nog kan juichen. Een (onterechte) penalty wordt gestopt door Laurens maar de inlopende middenvelder is er als de kippen bij om 1-5 aan te tekenen..Na rust pakken we de draad weer op en voetballen ons rustig naar een 1-8 overwinning. Michel, Lex en Han scoren nog ieder 1x en het had, als we nog scherper waren geweest, ook wel dubbele cijfers kunnen worden.
Maar goed de 3 punten nemen we mee naar huis. En rest ons Bram van het 5e te bedanken dat ie mee wilde doen.  Tot volgende week!! 11.30 uur thuis tegen Gorssel, komt dat zien .

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!