Neede 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse C

30 november 2014 14:30

Scholten, D.J.

Vanmiddag stond de thuiswedstrijd tegen Neede op het programma. Een tegenstander die we nog kenden van vorig seizoen uit de nacompetitie. Bij een  overwinning zouden we Neede op 9 punten achterstand kunnen spelen en onszelf vaster op de vierde plek nestelen. Helaas moesten we genoegen nemen met een gelijkspel. Een punt waar we tevreden maar ook zeker ontevreden mee kunnen zijn. Tevreden omdat we in de laatste minuut de verdiende gelijkmaker scoorden, ontevreden omdat we in de 90 minuten voldoende kansen kregen omdat de overwinning binnen te slepen. Bij de 0-1 ging miscommunicatie aan vooraf waardoor Neede een strafschop kregen die ze feilloos wisten te benutten. Het doelpunt viel in de fase dat we op de 1-0 stonden te wachten helaas viel het doelpunt aan de verkeerde kant. We gingen dan ook met een 0-1  de rust in.

In de 2e helft waren we heer en meester en scoorden we via Tom de verdiende gelijkmaker. In dezelfde minuut kregen we nog een grote kans om op voorsprong te komen, helaas wist Thom deze kans niet te benutten. Hierna kregen we snel de 1-2 tegen door knullige balverlies aan onze zijde. Ik moet zeggen het was een prachtige counter en een prima doelpunt van de gasten uit Neede. Wij liepen weer achter de feiten aan en konden opnieuw op zoek naar de gelijkmaker. Gelukkig wist Tom wederom door een vrije trap de gelijkmaker voor de boys te scoren in de 90e minuut. We dachten nog de winnende te kunnen maken maar helaas trok de scheidsrechter in mijn ogen te weinig tijd bij . Er was voldoende  oponthoud tijdens de 2e helft  door de vele blessure gevallen bij  Neede en het opzichtig tijdtrekken van hun kant wat natuurlijk hun goed recht was.
We kunnen dus spreken van een gevonden punt of van twee verloren punten. We hebben nog 2 competitie wedstrijden te gaan voor de winterstop. Aankomende zondag uit tegen het gedegradeerde Ruurlo wat een lastige wedstrijd zal worden en de thuiswedstrijd tegen Ksv uit Vragender. Willen we mee blijven doen zullen we toch een goed resultaat moeten halen.