Mannen zondag, 3, 6e klasse 15

6 oktober 2013 11:30

Fr. Beser

Op deze prachtige zondagmorgen komt Gorssel 4 op bezoek. Wij, 2 gespeeld 6 punten, tegen Gorssel (3 uit 3) met een doelsaldo van 10 voor en maar liefst 25 tegen.
....ooooh dan...dat moet dan toch wel makkelijk kunnen......... Heel moeizaam komen we op gang. Zeg maar rustig dat Gorssel het 1e kwartier op zijn minst gelijkwaardig is, misschien wel beter dan ons. We spelen niet goed en zijn te lichtzinnig aan deze wedstrijd begonnen. Gelukkig hebben we genoeg kwaliteiten binnen het team dat we dat toch nog recht weten te zetten maar dat had zomaar anders kunnen uitpakken.
Na 7 minuten moet Laurens optreden na een vlammend schot van de Gorsselse spits. Ook komen er een aantal cornerballen tegen waarvan er geen gevaarlijk is...
Langzaam komt er een kentering in de wedstrijd en nemen we het heft in handen. Gorssel komt onder druk te staan hetgeen resulteert in ook daar een aantal corners.
Na een half uur komt voor ons de opluchting. De bal wordt op onze achterlijn verovert en via onze keeper via een aantal schijven in vijandelijke 16 gebracht. Het schot van Michiel rolt door de benen van de keeper en stelt Hans instaat die er als de kippen bij is om de 1-0 binnen te schieten.
Voor rust verder geen wapenfeiten. Na rust zijn we de betere en lopen via een aantal mooie combinaties uit naar 5-0. Michel scoort een onvervalste hattrick en Han maakt het kwintet vol.
Ook de derde match pakken we de volle buit. Zondag op naar Worth Rheden waar een onbekende tegenstander op ons wacht...