Mannen zondag, 5, 7e klasse 20

6 oktober 2013 10:00

De Boys begonnen fris en fruitig om naar Wichomond af te reizen.De meesten hadden nog de kermis van Baak in de benen.
Enkele spelers hadden zich gespaard en waren zo verstandig geweest om op tijd te gaan slapen en hadden zaterdag avond niet al te veel bier gedronken.
De wedstrijd begon met 11 speler op het veld en 3 reserve's.Het begin van de wedstrijd begon goed en KBB5 zette meteen druk op de tegenstander.Door een steekpass van Soci die precies achter onze verdediging viel kwam onze tegenstander op voor sprong.KBB5 was even van slag door deze treffer en het werd onrustig in ons speel. KBB5 wilde graag te snel de boel recht zetten.Even later werd er een terug speel bal te zacht terug gespeeld en een speler van Socci profiteerde hiervan handig onhoudbaar voor onze keeper die nog wel alle moeite deed.
Even later moest een van onze sterspelers het veld verlaten met een enkel blessure en deze kom helaas niet meer worden opgelapt door ons medisch tean voor de 2 helft.Deze was ook naar de kermis geweest.Wij gingen de rust in met een 2-0 achterstand.
De 2 helft begonnen wij beter en sneller te spelen de combinatie's werden zuiverder alleen het mancho blijft ons op breken het afmaken voor het doel.De tegenstander hanteerde alleen nog de lange bal wat af en toe gevaarlijke situatie's voor ons doel te weeg bracht echter hebben wij een solide verdediging. Het mooiste doelpunt van de wedstrijd werd door ons gescoord zodat de stand 2-1 werd. KBB5 Gging nu volledig in de aanval maar helaas werd het niet meer gelijk. Gezien het wedstrijd verloop was dit wel verdient. Maar zoals ook tegen Wolversveen hadden wij eigenlijk qua veldspel meer verdient.