VIOS B. 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse C

6 april 2015 14:30

Laake, C. van

Na het teleurstellend resultaat tegen Erix waarin we de 2e periode hebben verspeeld moesten we vandaag thuis tegen Vios B. Met de wedstrijd van zaterdag nog in de benen en de teleurstelling nog niet verwerkt wisten we dat het een moeilijke middag zou worden, zeker in de vorm waarin wij de laatste weken steken. En wat blijkt: het werd een redelijk gemakkelijke middag. In de eerste 30 minuten hebben we meer kansen gekregen dan in de drie wedstrijden ervoor. Begonnen wij nu zo goed of begon Vios B nu zo slecht?. Ik moet zeggen dat we heel goed begonnen en dat zijn nu de onverklaarbare zaken in de sport. Ik heb er geen verklaring voor dat we nu wel met overtuiging begonnen, het resulteerde ook snel in 2 doelpunten (Thom en Giel). Na een prachtig doelpunt van Vios wisten we snel de marge weer op 2 te brengen door een doelpunt van Giel.

In de 2e helft werd het voetballend minder aan onze zijde maar kwamen we niet in de problemen. Na de 3-2 in de 80e minuut werd het nog even lastig maar wisten we al snel de 4-2 en 5-2 te scoren door wederom Thom en Giel. Een onverwacht en prima resultaat waarbij de teleurstelling overheerst door het missen van de 2e periode.

Op dit moment staan we op de 2e plek met 42 punten. Nog 5 wedstrijden te gaan waarin wij nog de nodige punten moeten vergaren om aan het eind van de rit de nacompetitie te mogen spelen. Jammer want we hadden het onszelf veel makkelijker kunnen maken door de periode te pakken. Dit is niet gebeurd dus we zullen nog 5 wedstrijden vol aan de bak moeten om zo hoog mogelijk te eindigen op de ranglijst en of dit dan voldoende is voor het spelen van nacompetitie moeten we afwachten. We doen in ieder geval tot het eind van de competitie mee en zijn zeker geen grijze midden motor.

Tot zondag wanner we de lastige thuiswedstrijd spelen tegen Rekken.