Keijenburgse Boys 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse C

29 maart 2015 14:00

Geerdink, F.A.

Vandaag speelden we uit tegen SVBV. Op een zondag waar de regen met bakken uit de hemel viel hebben we een onverwachte nederlaag geleden. De eerste kansen waren voor ons die we helaas niet wisten te verzilveren. Een vrije trap van Tom kwam via de lat terug en een bal van Joris werd van de lijn gehaald. In de eerste helft stonden we niet goed in de organisatie en hadden we in de verdediging steeds een speler over. Na een 0-0 ruststand kwamen we direct na de rust met 1- 0 achter. Na een fout bij hun in de verdediging kon Thom de 1-1 aantekenen. Hierna dacht ik dat het nog goed zou komen. We kregen nog een redelijk kans via Tom Goossens maar zijn vrije trap ging net voorlangs. Helaas was de werkelijkheid anders. Bij de 2-1 van Svbv zagen we er achterin niet goed uit. We moesten weer op jacht naar de gelijkmaker en liepen we dus weer achter de feiten aan. Hierna kwamen we onnodig met 3-1 achter en was het duel gespeeld. Michael moest ook nog vervangen worden omdat hij weer last van zijn Lies kreeg in de 85e minuut. Gelukkig hebben we sinds een aantal weken Jouri als reserve keeper mee. Het bleek van korte duur. Op een zondag dat het niet mee zat moest Jouri na een paar minuten geblesseerd van het veld na wat later bleek een scheenbeen breuk. De speler van Svbv kwam wat lomp in bij een 3-1 stand op het natte veld waardoor hij Jouri op het scheenbeen raakte. Het betekende ook meteen het eind van de wedstrijd.

Al met al een vervelende zondag die we maar snel moeten vergeten. We hadden vandaag goede zaken kunnen doen doordat ook Mec en Lochem verloren. Komend paas weekend spelen we 2 wedstrijden, uit naar Erix en thuis tegen Vios Beltrum. Beide wedstrijden gelden voor de 2e periode en zal zes punten moeten opleveren om de 2e periode te winnen. We zullen dan wel beter moeten gaan spelen en de beleving zal toch een andere moeten zijn. Eerst deze nederlaag nog verwerken en dan vol goede moed naar het paasweekend.