MEC 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse C

26 april 2015 14:30

Berge, S.V. ten

Vandaag stond de belangrijke wedstrijd tegen MEC op het programma. Om nog een kans te maken op de nacompetitie moest deze wedstrijd gewonnen worden.
Gelukkig zagen we vandaag de juiste scherpte in de groep om toch de laatste strohalm te pakken. Dit resulteerde binnen 10 minuten in 2 kansen. Schot voorlangs van Dion en Thom B. alleen op de keeper waar het geluk niet mee zat. Inde 20e minuut was het een goede aanval via Jaap die Bjorn goed vrijspeelt over rechts. Zijn voorzet komt bij de 2e paal en Raymond kopt hem goed diagonaal in. Het veldspel bleef sterk waardoor we nog een aantal kansen kregen via Thom B. Op slag van rust komt Tim goed door over links, kapte de bal  terug en met een mooie voorzet schiet Thom B. hem met een mooie omhaal binnen.
De 2e helft verwachten we veel druk van de tegenstander. Maar dit bleef uit. In de 60e minuut houdt Thom B. net een bal binnen van de achterlijn en kapte de tegenstander uit. Deze haalde Thom neer binnen de 16. Tom G. schoot de penalty binnen, 3-0.
MEC probeerde het nog wel maar kwam niet tot scoren. Joep kwam weer in het veld na een langdurige blessure. Wat weer een pluspunt is voor de selectie. Het laatste kwartier gokte we nog op een hogere uitslag omdat het doelsaldo belangrijk is om de nacompetitie te bereiken. MEC scoorde de laatste minuut nog, 3-1.
Met nog 2 wedstrijden te gaan hebben we het nu niet meer in eigen hand. Met 6 punten is nacompetitie mogelijk nog binnen bereik.
Volgende week eerst thuis tegen Ruurlo om 14.00 uur.