Keijenburgse Boys 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse C

10 mei 2015 14:00

Damhuis, P.G.H.

Vandaag stond alweer de laatste wedstrijd van de competitie op het programma, bij winst zouden wij de periode van Trias over nemen ...
De voorbereiding op deze zondagmorgen verliep niet helemaal vlekkeloos, 2 manschappen van ons stonden vast in een file. De trainer heeft ze uit de file gehaald, maar helaas ze kwamen 10 minuten te laat op de wedstrijdbespreking, dus wissel.
Daardoor kregen de jonkies Tom Jolink van de A1 en Joep Korenblik een basisplaats. Jaap Wiecherink die weer fit was keerde ook weer terug in de basis.

De eerste 15 minuten had Neede het betere van het spel, ze kregen een paar kleine kansjes maar door goed optreden van onze verdedigers en keeper werd dat verijdeld.
Daarna kwamen wij steeds beter aan het voetballen op het mooie kunstgrasveld, met als gevolg dat Thom door een steekpass vrij voor de keeper kwam. Maar door goed keeperswerk van Vergeer werd de kans teniet gedaan. In de 25ste minuut kreeg Neede een uitval over rechts die werd prima binnen geschoten  zodat de 1-0 op de scorebord stond.
Met dit resultaat geen nacompetitie dus volop in de aanval wat al snel resulteerde in paar mooie kansjes. Na 30 minuten werd de sterk spelende Roy Goossens op 20 meter van de goal neergehaald, daar wist Tom Goossens wel raad mee en schiet hem in de kruising ..1-1 ..
Wij bleven de druk op de tegenstander houden om toch met een voorsprong de rust in te gaan dat lukte ook door een goede steekpass van Jaap op Roy Goossens maakte onze spits het vakkundig af ..ruststand 2-1 .

De tweede helft was voetballend een stuk minder maar door de spanning en inzet van beide teams bleef het spannend  Neede kreeg nog 1 kans maar door goede keeperswerk werd dat teniet gedaan. Door het invallen van onze sterke wissels Joris ,Tim ,en Luuk M. bleven we toch vrij gemakkelijk overeind, zodat er na 90 minuten de 2-1 voorsprong voor ons op de scorebord bleef staan.

Met dit resultaat is de nacompetitie bereikt.
Onze eerste tegenstander is Angerlo vooruit: eerst een thuiswedstrijd donderdag 14 mei daarna een return op zondag 17 mei ...