MvR VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 4e klasse 4

8 maart 2015 11:30

P. Seesing

Eigenlijk is het niet de moeite waard om over deze wedstrijd een verslag te schrijven maar toch zijn er wel mensen die onze verslagen kunnen waarderen dus bij deze …. :)

Vandaag onze 2e wedstrijd na de winterstop.
Na de krappe en knappe overwinning op Kilder van vorige week moesten we vandaag vol aan de bak tegen het jonge team van MVR. De reeds gespeelde uitwedstrijd kon iedereen zich nog goed herinneren. Een 1-4 voorsprong uit handen geven en uiteindelijk 4-4 spelen vergeet je niet snel.

We begonnen met 10 eigen spelers, Riyan in de goal en Ruth & Denise als wissels. Joost en Esther genieten van een weekje wintersport maar gelukkig hebben wij genoeg trainers/coaches en stagiaires die ons vandaag konden helpen.

Ondanks dat we met elkaar hadden afgesproken dat we scherp aan de wedstrijd zouden starten en voor iedere meter zouden knokken stonden we het eerste half uur als slappe vaatdoeken in het veld.
Een wedstrijd begint altijd met strijd, dat was er niet. Je moet uitstralen dat je één team bent en alert zijn, maar we kwamen overal te laat.
Ballen werden niet strak ingespeeld of kwamen niet aan. Overal kwamen de behendige dames van MVR tussen die met één kap en draai beweging ons op het verkeerde been zette en koelbloedig afronden.
Wij wisten elkaar niet op te peppen en binnen no time keken we tegen een 0-3 achterstand aan. We hadden erg veel moeite met het snelle spel van MVR en kregen zelf enkele kansen die we niet benutte.

Helaas viel Sharon geblesseerd uit waardoor Denise al snel het veld in moest en wederom vol aan de bak kon. Eerst 90 minuten spelen bij dames 2 en daarna gelijk door om mee te doen bij dames 1, petje af Denise!
Het laatste kwartier van de eerste helft kregen wij eindelijk wat grip op de wedstrijd en lukte het om de bal rustig in de ploeg te houden. Amanda kwam van achteruit mee op en hierdoor kwam er meer dreiging. Net voor rust gaf Karlijn een prima steekbal op Liz die rustig de bal binnen schoof.

We gingen rusten met een 1-3 achterstand.
In de rust probeerden we elkaar op te peppen en de koppies omhoog te houden.
Dat we te slap waren, telkens een stap te laat zijn en niet alert genoeg waren wisten we.
Het moest dus beter!

De tweede helft heeft ons niet gebracht waar we op gehoopt hadden en zijn we finaal afgeslacht.
Het had anders kunnen lopen als het geluk aan onze zijde was geweest maar dit mocht niet zo zijn. In de 58e minuut belandde een schot van Lisanne op de lat en na 61 minuten spelen kwam Elcke van achteruit opstomen en gaf de bal goed af Liz. Als een wedstrijd lekker loopt worden deze kansen benut maar nu schoot Liz de bal op de keepster/moeders van MVR.

Hierna was het gedaan met ons en wist MVR de score verder uit te breiden waardoor er bij het eindsignaal 1-6 op het scorebord stond.