Wie scoort wint de wedstrijd - Keijenburgse Boys

Wie scoort wint de wedstrijd

Pax VR1 (zon)

1 - 0

Keijenburgse Boys VR1 (zon)

Competitie

Vrouwen zondag, VR1, 4e klasse 4

Datum

6 mei 2015 19:30

Accommodatie

Onbekend

De inhaalwedstrijd tegen de dames van PAX stond gepland op woensdagavond 6 mei om 19.30uur.
Door dubieuze redenen ging de reguliere competitiewedstrijd twee weken geleden niet door en moesten we nu op een doordeweekse avond aantreden bij onze buren.
Onze selectie is nog steeds niet compleet door vele blessures maar een doordeweekse wedstrijd blijft altijd een probleem. Gelukkig wilde Ruth, Esmee en Demi met ons mee spelen.

Deze avond geen taart voor de dames van PAX om ze te feliciteren met hun kampioenschap, we kunnen natuurlijk niet aan de gang blijven....

Ondanks dat er voor beide ploegen niets meer op het spel stond werd het een leuke wedstrijd voor de neutrale supporter. Er werden flinke duels uitgevochten, hier en daar mooi combinatiespel op de mat gelegd met af en toe gevaarlijke doelpogingen.
In de 70e minuut stond nog altijd de beginstand op het scorebord en kwam de alleszeggende voetbaltheorie naar boven 'het team dat als eerste scoort, wint de wedstrijd'. In de 75e minuut was het PAX die door een afstandsschot op een 1-0 voorsprong kwam en dit werd dan ook de einduitslag.

Helaas hebben we onze laatste competitiewedstrijd met een nederlaag afgesloten maar kunnen we terug kijken op een plezierig seizoen.
Voor de derde keer in zijn trainersloopbaan bij de dames heeft Joost vanavond definitief afscheid genomen en hierbij willen wij hem hartelijk danken voor zijn inzet de afgelopen jaren!!
Er staan nu nog enkele trainingen op het programma, we verdedigen nog onze titel tijdens het Wikee de Viking toernooi en dan sluiten we op 6 juni samen met Dames 2 het seizoen af.

Tot volgend seizoen allemaal!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!