89'

Mannen zondag, 3, 5e klasse 10

12 april 2015 11:30

M. Stapelbroek

Na de matige wedstrijd van vorige week waren we er op gebrand een beter resultaat te halen vandaag. Voorst dat een paar plekjes hoger staat zou wel eventjes de punten willen ophalen.
Vanaf min 1 vliegen de jonge honden van Voorst op ons af en geven veel druk.
Na de eerste storm te hebben overleefd komen we via Lex uit een corner enigsinds tegen de verhouding in op voorsprong. Daarna zien we van beiden met vlagen aardig combinatie spel. De mooiste kans volgt snel voor ons maar Michel mist. Voorst maakt daarna wel gelijk en wil graag nog voor rust een beslissing forceren...Maar tot de rust blijft het hierbij.
Na rust helpen we ze in het zadel. Door knullig verdedigen staan we snel met 3-1 achter.
Maar we geven niet op Michel kopt 2-3 binnen en even later als Roy doorbreekt overlinks moet de 3-3 vallen. Helaas is de counter van Voorst effectiever 2-4. Daarna alle remmen los. en we mogen Sonny danken dat de wedstrijd niet wordt beslist. Hij verricht een aantal prachtige reddingen!
Een kwartier voor tijd is er weer aansluiting. Michel geeft voor, Maarten stapt over en Roy schiet binnen 3-4! Nog even gas geven.... en dan gebeurt het toch nog en hoe ... MAARTEN verovert de bal op 30 m van de goal en aarzelt niet. De bal stuitert 1x en op schitterende wijze schiet hij de bal uit de lucht over de keeper heen ....JUICHEN 4-4 Het schijnt zo te zijn dat Maarten nog steeds aan het juichen is op veld 2.