Keijenburgse Boys 1 (zon)

Mannen zondag, 1, 4e klasse D

20 september 2015 14:00

Hogeweide, E.

Vandaag stond de uit wedstijd tegen Rkpsc op het programma. Een lastige wedstrijd zeker gezien de slechte resultaten van afgelopen weken.

Rkpsc doet de laatste jaren om de bovenste plaatsen mee en dat zal waarschijnlijk dit jaar ook wel weer gebeuren. Met een gehavend elftal maar zeker met voldoende vertrouwen togen we naar Pannerden. De eerste helft ging redelijk gelijk op, al had Rkpsc wat meer balbezit op hun eigen helft wat wij ook toelieten. Uit de counter waren we een aantal keren gevaarlijk maar helaas viel het doelpunt aan onze kant rond de 15 e minuut. Gelukkig konden we snel de gelijkmaker scoren, nadat Tim een prima voorzet afleverde op Thom, die geheel vrijstaand binnen kon koppen. Beide ploegen kregen hierna halve en hele kansen. De grootste was op slag van rust voor de boys. Thom was wederom de rechtervleugelverdediger voorbij gesneld, hij legde af op Luuk die helaas het net niet wist te vinden.

Na de rust zag onze verdediging er niet goed uit en kwamen we in de 49e minuut op achterstand. Hierna werd het al snel 1-3 wederom door matig verdedigen. Hiermee was de strijd ook beslist, we probeerden het nog wel door achterin 1 op 1 te gaan spelen, maar we konden het tij niet meer keren. Rkpsc liep helaas nog verder uit al hadden we nog wel een kans om terug in de wedstrijd te komen. Een terechte nederlaag waardoor we een bijzondere slechte start hebben 14 goals tegen en 2 voor. Dit had niemand verwacht en is dan ook zeer teleurstellend. Hopelijk zijn we snel compleet en keren de spelers met blessures snel terug. Tom Joling maakte vandaag een verdienstelijk competitie debuut in de basis bij de boys.

Ik ben ervan overtuigd dat we nog voldoende punten gaan halen omdat we voldoende kwaliteit in ons elftal hebben. We moeten vertrouwen houden en met zijn allen hard blijven werken. Aankomende zondag spelen we thuis tegen HC’03 en hopelijk komen we dan van de hatelijke nul en van de laatste plaats af.