Helaas zonder punten

Gendringen VR1 (zon)

1 - 0

Keijenburgse Boys VR1 (zon)

Competitie

Vrouwen zondag, VR1, 4e klasse 4

Datum

25 oktober 2015 9:30

Accommodatie

Onbekend

Vandaag stond de inhaalwedstrijd tegen Gendringen op het programma. Eigelijk stond deze wedstrijd op zondag 27 september gepland maar door de vele blessures destijds hebben wij een baaldag aangevraagd.

Zo mochten we vandaag om, 08.00!! uur vertekken. Gelukkig is de klok een uur achteruit gegaan en hadden we een uur langer slaap of een uur langer stap en drinktijd, net zoals je het zelf in wilt vullen :)

We weten niet veel van Gendringen, alleen dat ze uit de derde klasse komen. Gelukkig had Arie zijn huiswerk beter gedaan en wist ons te vertellen dat Gendringen één van de beste teams uit de competitie is. Allemaal sterke dames die technisch vaardig zijn. Voor Gendringen was het hun eerste thuiswedstrijd dus ze zullen gebrand zijn om de overwinning binnen te slepen.

Eenmaal aangekomen in Gendringen kregen we te horen dat we vandaag op kunstgras zouden spelen en zoals Arie zegt: kunstgras is voor technische voetballers. Dat moet dus helemaal goed komen!!
Het leek wel alsof we niet geconcentreerd genoeg aan de wedstrijd begonnen want na 3 minuten konden wij al aan de aftrap verschijnen en schreef de scheidsrechter 1-0 in zijn boekje. Wellicht waren we nog niet goed wakker maar dit mocht niet gebeuren!
We hebben ons aardig kunnen herpakken maar de kansen die we kregen werden niet afgemaakt. Als de ballen er niet in willen dan weet je dat het erg lastig wordt en moet je oppassen voor een tegendoelpunt.
Gelukkig hebben we gedurende de wedstrijd niets weggegeven en na 90 minuten stond er nog steeds 1-0 op het scorebord. In onze ogen was een gelijkspel verdiend geweest maar we staan toch echt met lege handen.

We hebben nu tegen alle teams uit de top 4 gespeeld en hebben laten zien wat we kunnen. De aankomende weken wordt het tijd dat we punten gaan pakken en zo bovenin mee gaan draaien.

Demi bedankt voor het meespelen en Riyan wederom bedankt!!

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!