Mannen zondag, 5, 7e klasse 20

20 oktober 2013 11:30

J. Overbeek

Het 5 was met 3 gebleseerde spelers verder compleet. De 3 gebleseerde spelers waren er wel voor de nodige support.
Het 5e begon goed aan de wedstrijd en er werd gelijk druk gezet op de tegenstander.Vele kansen waren er voor ons echter had Tom de linker schoen aan zijn rechter voet zitten en werden er veel kansen gemist Dit manco had vandaag niet alleen Tom.
.Vlak voor het rust signaal was onze ijzersterke Bram als de kippen erbij om een goal te maken door deze knap af te ronden .Wij gingen de rust in met een 1-0 voor sprong.
De 2e helft begonnen wij weer aanvallend en volgens de trainer moesten wij nog harder gaan stuiven en profiteren van de fouten van de tegenstander.Dit resulteerde in 3 doelpunten van Timo prachtige goals vanaf 15 meter. Luuk 2 maal een goal en warempel Tom die na een poging een gehaktbal te eten in de rust, zijn schoenen nu goed had zitten een een goal scoorde