Prima eerste helft!! Drie punten binnen!!

Scheidsrechter

S. Menting

Accommodatie

Onbekend

Helaas kregen we afgelopen week te horen dat VIOD 3 zich had teruggetrokken uit de competitie. We hadden hier de eerste wedstrijd van het seizoen met 5-2 van gewonnen. Weg 3 punten!! Vandaag moesten er daarom wederom drie punten worden behaald tegen GSV ’38 3. Voor ons een onbekende tegenstander. We wisten alleen dat ze ook de eerste wedstrijd hadden gewonnen. Vandaag mochten we gebruik maken van twee gastspelers, zijnde de familie Willemsen.

We begonnen erg scherp aan de wedstrijd en wisten de tegenstander onder druk te zetten. In de eerste paar minuten kregen we al een paar kleine kansjes. In de 6e minuut werd Victor neergelegd op randje zestien. Laurens zette zich achter de bal en legde de bal neer bij de eerste paal. Tom kwam inlopen en schoot de bal achter de keeper. Lekker een 1-0 voorsprong zo vroeg in de wedstrijd. Nog geen 5 minuten later kreeg Tom de bal goed aangespeeld vanuit het middenveld. Hij dribbelde tot randje zestien en schoot de bal binnen. Hoppa 2-0. We bleven doordrukken en kregen een van de vele corners. Deze werd prima op de elf meter gelegd door Rick, waardoor Tom de bal in kon koppen. Een weelde voor ons. 3-0 voor na 24 minuten. Ondanks de ruime voorsprong bleven we goed voetballen. We kregen nog een paar dotten van kansen, maar de ruststand bleef bij 3-0.

In de rust werd afgesproken niet te verslappen. Desondanks was de tweede helft van een minder niveau dan de eerste helft. Positief punt is dat we achterin niets hebben weggegeven. En natuurlijk het fantastische doelpunt van Patrick G (met een klein beetje hulp). Uiteindelijk een prima overwinning. Raymond en Bas dank voor jullie hulp. Prima gespeeld. Volgende week de “nu al” topper tegen SDOUC. Supporters bedankt en tot volgende week.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!