Assist: Roy Geurts

Mannen zondag, 3, 5e klasse 08

28 februari 2016 11:30

S. Menting

Na weken van afgelastingen en trainen was het vandaag eindelijk zover. We mochten weer aan de bak. Enige twijfel was er vooraf even omdat de wedstrijden van 9.30 uur wegens de bevroren grond waren afgelast. Maar gelukkig had het kleine zonnetje zijn werk gedaan en was Sr. Menting ook van mening dat het door kon gaan.
Het jonge Brummen (leeftijden tussen 20-28 jaar) deed niet zo'n hele serieuze warming-up en daar profiteerden we meteen van .De eerste beste aanval was meteen raak. Binnen 30 sec lag de bal vanaf de voet van Michel in het mandje.
Daarmee was Brummen wel wakker geworden en moesten we 15 á 20 minuten achteruit. Maar door hard werken en een beetje geluk (2x lat) hielden we ons doel schoon. Daarna konden we ons steeds meer onder de druk uit voetballen en creeerden we prachtige open kansen. Michel (2x) en Lex mochten Brummen op grotere achterstand zetten maar helaas.
Gelukkig was net voor rust Michel wel weer succesvol in de korte hoek en smaakte ons de thee prima bij een 2-0 voorsprong. En die was verdiend (6-2 was ook mogelijk geweest) Na rust was het voetbal verdwenen. Brummen probeerde de aansluiting te forceren maar in plaats daarvan gooide een messcherpe counter van ons de wedstrijd in het slot. Van achteruit vanaf Mark via Michel naar Peter die moest afkappen en voor Maarten was het daarna binnentikken. Volstrekt tegen de verhouding in (who cares) 3-0. Gelopen koers ..,. nee want een minuut later direct 3-1. En Brummen geloofde er weer in. Daarn golfde het spel op en neer. Maar na een corner van Roy kopt Michel bij de 2e paal 4-1 binnen en dan is het verweer wel gebroken.
Daarna nog een paar mooie kansen om de score te vergroten maar dat gebeurt niet. Het blijft 4-1 en daarmee zijn ook de punten voor ons. En dat zonder Johnny. Die Harco Sorbato  de voorkeur boven het voetbal gaf.... John je kent je plek volgende week ;-)