27 oktober 2013 11:30

Wij begonnen dit keer iets vroeger op verzoek van Vorden.
Het eerste van Vorden moest tegen Pax en de kantine mensen wouden daar graag ook heen.
Het waaide nogal en daarom was het raadzaam om de bal zoveel mogelijk laag aan de grond te houden en eventuele passes op melkbussen hoogte te doen hoger niet.Vorden had 2 snelle links en rechter spitsen daar hadden onze backs de handen vol aan.
Wij waren tot de 16 meter gevaarlijk maar crearde geen doel kansen.Via een hoge bal van Vorden krulde de linker spits de bal in ons doel. Dit was niet de bedoeling en zo'n goal maakt hij nooit meer. Wij probeerde nog meer druk te zetten maar niets hielp. De rust was 1-0 achter stand.Na een slap kopje thee en een regenbui te hebben afgewacht in de dug out begonnen wij aan de 2 helft.Wij hadden geluk dat een hard schot door Vorden verwerkt werd in eigen doel terechte 1-1 stand . Het speel golfde nu op en neer, en Vorden kwam er een paar keer gevaarlijk uit. Maar net als in de eerste helft was onze keeper goed bij de les en had een paar zeer goede reddingen zowel in t veld als op de lijn.Via een vloeiende spel combinatie kwammen wij op voor sprong.Dit hebben wij ook niet meer uit handen gegeven, dank zijn uitstekende verdediging die werd geholpen door onze middelvelders.Wij moeten nog een compliement maken aan de scheidsrechter deze heeft de wedstrijd uitstekend en sportief geleid.