85'
Michel Menting (intikker)

Mannen zondag, 3, 5e klasse 08

3 april 2016 10:00

Tegen nr laatst moeten we natuurlijk de 3 puntjes meenemen, maar de jonge honden van Voorst 2 willen daar natuurlijk wel graag iets tegen inbrengen. de eerste 25 minuten is er geen vuiltje aan de lucht en komen we op 0-2 door Lex en Michel. Waarbij we zeker moeten vermelden dat de 1e assist op Lex van onze Mark een geweldige steekbal was over 30 m. door het hart van de verdediging. Lex schrok wel even dat hij 1 tegen 1 stond met de goalie van Voorst maar wurmde zich er prima langsheen.
Als we uit een corner van Carlo zelfs op 0-3 komen lijkt de buit binnen. Helaas maakt Voorst nog wel 1-3 voor rust dus het geloof is bij hen weer iets terug. De 2e helft was (zoals bijna allemaal na de winterstop) niet om aan te gluren. We houden alleen maar tegen en vergeten te voetballen. Voorst maakt 2-3 maar op meer hoeven ze niet te rekenen , echte kansen krijgen ze niet meer. Michel pikt nog weer ff een doelpuntje mee en zet de eindstand op 2-4 en dus 3 in de pocket.... we zijn toch bezig aan een aardige reeks , als we het feestweekend vergeten ;-)
Zondag Vorden... uit nipt verloren maar we waren zeker niet kansloos.