Mannen zondag, 3, 6e klasse 15

27 oktober 2013 9:30

S. Menting

Vandaag de eerste graadmeter, althans volgens de ranglijst, want we spelen tegen de nr 3. Dus een zogenaamd 6 puntenduel. Helaas zit Michel Menting in de lappenmand (niet in de tuin werken op zaterdagen mensen!! Dat gaat niet goed komen als je boven de 40 bent).Gelukkig kunnen we A junior Robin Stevens nog op het allerlaatste moment (letterlijk 1 voor 12, lees 23.59 uur) toevoegen.
De wedstrijd begint met een aanval van Dieren maar de voorzet zeilt over Daarna 2 corners voor ons. De eerste van Peter moet bij de 2e paal worden binnengelopen door Barry maar hij mist. De volgende corner levert meer op. Op aangeven van Roy controleert Hans de bal en ramt hem tegen de touwen 1-0 YEAH.
We dicteren de wedstrijd. En zijn gevaarlijk met schoten uit de 2e lijn die net onschadelijk worden gemaakt door de dierense goalie. Vlak voor rust kunnen John en Hans de wedstrijd in het slot gooien, maar helaas net geen treffer. Na rust een zelfde beeld. Dieren wil wel, maar kan niet. Het wachten is op een volgende goal, want dan is het game over. En die valt na 10 min. Hans controleert de voorzet van links en aarzelt niet. BAM!! 2-0, zoals een echte killer betaamd.
Doordat we iets gas terug nemen mag Dieren onze keeper Laurens ook even testen. Maar die houdt vakkundig ook vandaag weer zijn "hok" schoon. We verzuimen het laatste half uur de kansen te benutten en doen ons daarmee eigenlijk tekort. Roy zorgt nog wel voor het slotakkoord.In de 75e min omspeelt hij de keeper en schuift 3-0 binnen. Wederom 3 punten op ons conto. Het gaat voortvarend met 15 uit 5 (24 goals gemaakt en slechts 3 tegen). Volgende week op naar Loenermark en we zijn gewaarschuwd...vorig jaar 4-0 verlies....