Te weining zelf beloond in eerste helft.

Scheidsrechter

S. Menting

Accommodatie

Onbekend

Het 5 had er zin in deze zondag. Vooraf gaande waren de speler optimistisch dit werd een makkelijk potje volgens hun. Het eerste helft leverde een bult kansen voor het 5 op. Maar omdat de voorhoede allemaal voor eigen eer gingen en geen oog had voor mede spelers werden diverse kansen om zeep geholpen.De enige speler die dit niet had was onze gastspeler en door hem kwamen wij door 2 goede voorzetten die door Luuk en Tom fraai werden afgewerkt op voorsprong.Doordat onze keeper goed mee voetbalde kwam Brummen niet verder dan 2 kansen in de eerste helft.Onze achterhoede onderleiding van Oscar gaf niets weg
De spelers gingen goed de rust in en werd er gedacht dat dit na de rust een walk over zo worden.In de rust werd er aan een verzoek gehad om een andere sptis deze werd omgeruild met de linksback. Dit was niet slim want Brummen profiteerde meteen en scoorde tegen.Er  brak lichte paniek uit in het 5e en de omzetting werd snel weer ongedaan gemaakt.Door een goede solo actie van Niek kwamen wij weer tot een doelpunt en stond het 3-1. hij ronde een mooie solo af in de korte hoek waar de keeper geen antwoord op had.Het 5e werd lakser en de vermoeidheid van het stappen werd zichtbaar bij enkele spelers het middeveld werd groter en Brummen kwam nog weer terug door tegen te scoren. stand 3-2 . De paniek sloeg even toe maar door een goede actie van Niek die Tom alleen voor de keeper vrij zette kom Tom relatief makkelijk scoren stand 4-2. Brummen gaf het op en wij gingen door achterin met een man extra te spelen op safe voetballen de wedstrijd was over.De 2e helft werd moeilijk doordat bij enkele speler het bier of andere alcoholische versnapperingen die een avond van te voren werden genuttigd steeds verder in de bennen te zakken. Daardoor kan men het niet meer belopen en is de coordinatie weg bij enkele speler en krijgt men op het middelveld steeds grotere gaten.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!