Wedstrijd verslag Eibergen - Keijenburgse Boys

83'

Mannen zondag, 1, 4e klasse C

25 september 2016 14:00

Hoek, I.C.M.

Op wederom een mooie zondagmiddag gingen wij naar Eibergen om tegen de plaatselijke club te spelen. Ze hadden tot nu 2 keer gelijk gespeeld en 1 keer verloren.

Wij traden aan met Martijn, Mark, Tom, Jaap, Joris, Raymond, Bjorn, Robin, Luuk, Giel en Thom.

Zoals we al dachten ging Eibergen voortvarend van start, maar dat resulteerde niet in grote kansen voor de thuisploeg. Zelf konden we ook niet veel uitrichten, maar dat had misschien wel te maken dat het spelen op kunstgras toch anders is dan natuurgras. Tot de 30e minuut gebeurde er niet veel. Hierna kreeg Eibergen een corner die door het midden werd uitverdedigd. Op de 16 meter stond een speler van Eibergen die hem knap inschoot, 1-0. Hierna ontstonden er voor ons ook kleine kansjes waar we echter geen raad mee wisten. 3 minuten voor rust slalomde hun beste speler door de verdediging en scoorde de 2-0.

In de rust kwam Dion voor Mark. In de 2e minuut na rust had het 2-1 moeten worden, maar alleen voor de keeper kregen we de bal er niet in. De gehele 2e helft was het 1 richtingsverkeer zonder echt uit gespeelde kansen te creëren. Toch komen we in de 83e minuut op 2-1 door een schot van Raymond. Maar waar je denkt aan een slot offensief ligt de bal er na 1 minuut bij ons weer in het doel 3-1, dit naar slordig balverlies.

Conclusie van de wedstrijd: Als je ze zo makkelijk weggeeft 1-0 en 3-1 en zelf 3 keer op de paal schiet en een aantal 100% kansen onbenut laat, dan win je geen wedstrijd.

We gaan van de week weer hard aan het werk om volgende week de 3 punten in Keijenborg te houden.

Hopelijk met uw steun en onze inzet gaat dat lukken.