Mannen zondag, 1, 4e klasse C

2 oktober 2016 14:00

Versteege, E.A.

We starten vandaag met de volgende 11. Bjorn- Jaap- Tom- Dion- Joris- Raymond- Bjorn H- Robin- Luuk- Giel en Thom.

De tegenstander van deze wedstrijd heeft 1 punt meer dan wij, maar wat vooral opvalt, is dat ze maar 1 tegen doelpunt hebben. Dit gebeurde wel in de verloren wedstrijd tegen KSV. Inderdaad de ploeg die wij makkelijk met 4-1 opzij hadden gezet de 1e wedstrijd.

Dit wetende begonnen we georganiseerd aan de wedstrijd waarbij VIOS probeerde om continue druk op de bal te zetten / houden. Hierdoor konden we eigenlijk niet goed in ons spel komen.

Echter na 10 minuten komt Thom 1:1 te staan met de keeper waarbij hij de bal plaatst naast de keeper die er nog bij kan en de bal stopt. Na veel gerommel bij veel spelers van ons (in de rust noemde ik het iets anders) komen we toch 1 minuut voor rust op 1-0. Giel, die misschien wel buitenspel staat, gaat door op rechts en geeft een perfecte voorzet op Thom die hem makkelijk in kan koppen. Zo zie je maar dat het trainen op voorzetten zich gelijk uitbetaald.

Na rust, en toch wel wat op- en aanmerkingen, hetzelfde spelbeeld. VIOS voetballend beter zonder daardoor uit gespeelde kansen te krijgen.

In de 65e min komen we op 2-0, wederom door Thom die nu wel kan afronden na weer een situatie 1:1 met de keeper. In de 80e min wordt het zelfs 3-0 naar een goed lopende counter via Bjorn en Thom die niet zelfzuchtig is en het doelpunt aan Giel laat.

Kat in het bakkie zou je denken maar VIOS speelt frank en vrij en achter 1:1.

Dit resulteert in de onnodige 3-1 en 3-2 in de 82e en 84e min.

Maar het slot akkoord is voor de Boys doordat de keeper een dusdanige trap (die ook nog doorschiet) bij Robin krijgt die hierna de kracht nog heeft voor een voorzet (training) die prachtig word ingekopt door Thom 4-2.

Dit is tevens de einduitslag en zo klimmen we naar plaats 3. VIOS vond ik de beste ploeg tot nu, maar daar waar we vorige week het hebben laten afweten met de doelpunten waren we nu zeer effectief als ploeg.

Volgende week naar Erix in Lievelde waar we gaan proberen om ook deze wedstrijd te winnen.
Met jullie steun zal dit een stukje makkelijker worden.