Wedstrijd verslag 5 maart KSV - Keijenburgse Boys

5 maart 2017 14:30

Lune, F. van

Hier het verslag van de wedstrijd van afgelopen zondag tegen KSV.

We zijn gestart met de volgende 11 spelers: Bjorn, Jaap, Tom, Dion, Sil, Raymond, Bjorn, Robin, Luuk, Giel en Thom.

Met in het achterhoofd de wedstrijd van Eibergen tegen VIOS B, was het een spannend vooruit zicht m.b.t. de tweede periode.

Het was echter wel een vereiste dat we zelf deze wedstrijd zouden winnen, qua stand moest het kunnen maar het bleek in de loop van de jaren niet altijd een prettige tegenstander te zijn in Vragender.

Het begin was voor de boys en dat relateerde in de 8e minuut voor 0-1 door Thom naar een mooie aanval over links met Sil en Robin. Hierna bleven we de betere ploeg zonder echt gevaarlijk te worden.

KSV daarin tegen probeerde steeds de tweede bal te winnen en vanuit daar door te voetballen.

Ze werden er niet echt gevaarlijk door, maar een niet zo’n slimme overtreding op 20 meter zorgde ervoor dat ze een vrije trap kregen. Deze werd op een bijzonder mooie wijze in de bovenhoek geschoten waar Bjorn kansloos op was 1-1. Tevens rust stand.

In de 2e helft hadden we het heft in handen en kregen we twee 100% kansen om te scoren. Dit was aan Thom en Luuk niet besteed.

Naarmate de wedstrijd vorderde werden we erg onrustig. Hierdoor kon KSV er soms gevaarlijk uit komen. Het slot akkoord was voor ons maar Thom kon de bal naar een scrimmage niet de goede richting geven.

Eindstand 1-1 wat voor een ieder erg teleurstellend was.

De concurrentie won wel dus de 2e periode gaat naar Eibergen. Wat ons nu let is om rustig te blijven en de kop erbij te houden want we staan er nog steeds goed voor maar het worden wel spannend weken.

Dinsdag 7 maart spelen we tegen DZC in de Achterhoek cup en volgende week gaan we naar KSH.

Supporters weer bedankt voor jullie steun en hopelijk kunnen we volgende week weer eens 3 punten halen.